TEK ŠTO SE PORODILA PREŽIVELA JE PRAVU PORODIČNU DRAMU: Vratila se na scenu, ali iza osmeha krila je  tuga i razočaranje, a onda je  povukla NEOČEKIVAN KORAK!
Foto: Dragan Kadić

NAPRAVILA HAOS NA NASTUPU

TEK ŠTO SE PORODILA PREŽIVELA JE PRAVU PORODIČNU DRAMU: Vratila se na scenu, ali iza osmeha krila je tuga i razočaranje, a onda je povukla NEOČEKIVAN KORAK!

Stars -

Pop zvezda Nataša Bekvalac pojavila se na prestoničkom splavu nikad izazovnija, mršavija i seksepilnija.

Panonska barbika pozirala je fotografima sa osmehom na licu, a sudeći po njenom izgledu, svima se činilo da je rešila da zaboravi pravu porodičnu dramu koju je preživela nakon što je njen suprug Luka Lazukić fizički nasrnuo na nju.

Ipak, da se iza osmeha krije tuga i veliko razočaranje, svedoči i izvor koji otkriva da je Bekvalčeva zbog velike nesigurnosti koju oseća angažovala dva momka kao lično obezbeđenje.

foto: Printscreen Kurir Tv

Upravo zbog toga je odlučila i da počne sa nastupima, a najviše jer se uželela svoje publike. Kako je tokom bolnog perioda koji je iza nje dobijala najveću podršku od fanova, shvatila je da mora da uzvrati na neki način. Zajedno sa svojim timom ugovorila je prvi nastup, te je rešila da sve ružno ostavi iza sebe - otkriva izvor i dodaje:

- Ipak, da je i dalje nesigurna zbog svega što joj se desilo, govori i činjenica da je nekoliko dana pred nastup angažovala obezbeđenje. Ona više ne želi da se osvrće i da se plaši svoje senke zbog svega što joj je uradio Luka, pa je shvatila da bi najbolje bilo da ima ljude koji će voditi računa o njoj. Njena porodica i prijatelji su se složili sa tom odlukom, pa su je podržali u ideji da je sada na svim nastupima prate dva momka koji će biti zaduženi za njenu bezbednost - kaže izvor blizak pevačici.

Atraktivna plavuša nije želela da daje izjave prilikom dolaska na prestonički splav jer je bila ubeđena da će sve zanimati isključivo dešavanja u njenom privatnom životu, te je na pitanja kako se oseća i da li je sada sve u redu odgovarala osmehom.

Nakon što se smestila u jedan od separea, publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a Nata je ubrzo izašla na binu i rekla:

- Dobro veče. Mnogo ste mi nedostajali - izgovorila je ona i zapevala pesmu "Original", na čije je prve taktove publika uzvratila vriskom.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Foto Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NATAŠA ZAPLAKALA, PA SVE RASPLAKALA! ZBOG SNIMKA BEKVALČEVE UŽIVO NAJEŽIĆETE SE: Voli me... VOLI ME, PONOVO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track