MILJANA KULIĆ SE RASTUŽILA: Otvorila NJEMU dušu! Mnogo mi je teško! A onda je otkrila šta je pričala sa Lunom! (VIDEO)
Foto: PrintScreen

tužna

MILJANA KULIĆ SE RASTUŽILA: Otvorila NJEMU dušu! Mnogo mi je teško! A onda je otkrila šta je pričala sa Lunom! (VIDEO)

Stars -

Rijaliti "Zadruga se završava u sredu, a Miljana Kulić otvorila je danas dušu Drvetu mudrosti i otkrila zbog čega je mnogo tužna.

Naime, trudnica je rekla kako žali što se rijalitiju bliži kraj, kao i da ima razlog zašto je to tako, ali da ne želi da kaže. Zatim je usledilo pitanje Drveta.

"Da li si se to Miljana zaljubiška možda?".

"Pa zar ti delujem tako? Ako ti Drvence tako misliš, onda možda, ali u koga?", rekla je Miljana.

Tada ju je Drvo pitalo šta misli zašto se Marko Miljković boji nje, pa kad mu nešto šapuće, on se izmakne.

foto: printScreen Jutjub

"Jao Drvence ja sam mu to zamerila. Ja znam da vi sve što se šapuće možete da pustite. Ja sam šaputala iz poštovanja prema novinarima, produkciji, gledaocima. Pitao me je koje su ga pitanje pitali novinari. I on se u tom momentu sklanja, a u tom trenutku su pričale Jovana i Sanja, a on nije u dobrim odnosima sa njima. Rekla sam mu da to mnogo ružno izgleda i rekla sam mu: "Ti se sklanjaš, kao da ću ja da te poljubim", priča Miljana.

Osim sa Markom, Miljana je šaputala i sa Lunom Đogani, a Kulićeva je u Rajskom vrtu otkrila da su one pričale o Slobodanu Radanoviću. Blogerka je trudnici rekla kako joj je mnogo teško zbog lošeg odnosa sa pevačem.

"Rekla je i da joj je teško što se završava, što je kraj, da ga i dalje voli i da je zaljubljena u njega, da neće da bude sa njim. Pa ja je pitam: "Što ideš i dalje za njim, ako si raskinula?", ona mi kaže: "Mnogo mi je teško. Kada budem išla u stan, a planirali smo da živimo zajedno, biće mi mnogo teško bez njega", ja sam joj rekla da joj je ovo bila škola da se ne zaljubljuje u druge oženjene muškarce i komentarisali smo Kiju kako je bila slatka onda kada je pevala pesmu Lepe Lukić", govori Kulićeva.

"Jao, pa da li je moguće Drvo? (smeh) Drvence ustala sam iz kreveta, videla sam da on ne spava i onda sam otišla da ga pitam za jedan savet, zato što sam u drugom stanju i tako. Rekla sam mu jednu situaciju što mi se dogodila i pitala ga da li se slaže sa mnom da to uradim, on mi je rekao da to uradim", otkrila je Miljana.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DARA ZAVODI U KUPAĆEM: Izbacila bujno poprsje, a tek kada se okrenula! Gori Instagram!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track