PREOKRET PRED SAM KRAJ RIJALITIJA, SLOBA ŽELI NOVU ŠANSU: Da li će mu oprostiti, po 3. PUT?
Foto: Printscreen/Youtube

NEMA OBRAZA

PREOKRET PRED SAM KRAJ RIJALITIJA, SLOBA ŽELI NOVU ŠANSU: Da li će mu oprostiti, po 3. PUT?

Stars -

Pevač Slobodan Radanović je sve šokirao kada je izjavio da bi od svoje supruge Kije Kockar, sa kojom trenutno ne komunicira, tražio novu šansu za pomirenje kada izađe iz rijalitija. Kija je najpre rekla da mu ne bi dala novu priliku da budu zajedno.

foto: Youtube screenshot

"To bi bila treća šansa. Iz mene ne govori ni ljutnja ni bes. Ne bih mu pružila šansu, popričala bih, ali mu ne bih pružila šansu. Ne znam šta bi trebalo da uradi da bi meni promenio mišljenje, tako da u ovom trenutku mu ne bih pružila šansu sigurno. Ja njega volim i sve to, ali tako je najbolje za mene, ja moram da mislim na sebe. Boleće, i trebaće mi vremena da prebolim, ali tako je najbolje", bila je oštra Kija, a onda je Slobodan sve iznenadio kada je priznao da postoji mogućnost da pokuša da se sa njom pomiri u spoljnom svetu.

foto: Youtube screenshot

"Ja sam uvek slušao srce. Ako mi srce bude tako reklo, ja ću se pokajati i to ću joj reći", rekao je Sloba.

Kijina mama je rekla da za ovu njegovu izjavu kontaktiramo njegovu mamu Draginju Radanović.

foto: printscreen Jutjub

"Je l’ imate broj od njegove mame? Tamo zovite, oni su u šoubiznisu, ona će da najbolje da vam kaže hoće li njen sin da sluša srce ili neće. Ona najbolje zna koga on treba da podrži, a koga treba da otkači", poručila je Nadica Zeljković.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Blic/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track