TAJNO SE SASTALI PRED FINALE I SPREMALI TAKTIKU: Analela i Draginja sad OTKRILE ISTINU, a kad čujete šta su rekle o VERIDBI Lune i Slobe, neće mnogima biti PRAVO!
Foto: Printscreen

TEK ĆE DA BUDE HAOS

TAJNO SE SASTALI PRED FINALE I SPREMALI TAKTIKU: Analela i Draginja sad OTKRILE ISTINU, a kad čujete šta su rekle o VERIDBI Lune i Slobe, neće mnogima biti PRAVO!

Stars -

Dok bivši ljubavnici Luna Đogani i Sloba Radanović poslednje sate "Zadruge" troše na žestoku svađu i fizičke obračune, dotle su njihove mame, Anabela i Draginja, iskoristile završnicu rijalitija da se bolje upoznaju.

Naime, samo nekoliko dana pred veliko finale najgledanijeg rijalitija, Anabela Đogani i Dragina Radanović srele su se u jednom prestoničkom restoranu na ručku, a brojni mediji su nakon toga spekulisali da su se mame bivšeg para sastale kako bi do detalja isplanirale veridbu svoje dece. Međutim, Anabela Atijas tvrdi da nema istine u tim navodima i da se sa Draginjom srela iz najiskrenijih roditeljskih i ljudskih pobuda.

- Ni Draginja, ni ja nikada ne bismo ugovarale venčanje umesto naše dece. Nas dve smo se sastale kao majke koje su umorne od svega, a imale smo potrebu i da se ispričamo - započinje priču Atijasova, mama jedne od najpopularnijih zadrugarki, i otkriva o čemu je pričala sa mamom Slobe Radanovića.

foto: Dragana Udovičić

- Dogovorile smo se da se držimo zajedno, kao dve porodice kojima u ovom trenutku treba snaga i podrška. Verujem da će ova priča imati srećan kraj. U stvari, sigurna sam u to - kaže Anabela i otkriva kako je reagovala kada je čula da je Sloba ogovara sa suprugom Kristinom.

- Trudim se da gledam širu sliku i želim Slobi da pružim šansu da mi sam objasnim zašto je to rekao. Verujem da je imao dobar razlog da me nazove "zlom" - rekla je Anabela, dok je Draginja bila manje raspoložena za razgovor.

- Jeste, sastale smo se. Bila sam na kontroli na Banjici, pa sam se srela sa Anabelom na ručku - bilo je sve što je mama Slobe Radanovića rekla pre nego što nam je spustila slušalicu.

foto: PrintScreen, Dragan Kadić

Podsetimo, ni dva dana pred finale rijalitija zadrugarima nije dosadno, zahvaljujući Slobi i Luni. Naime, nakon što je blogerki pušten snimak na kojem se vidi kako Sloba sa suprugom Kristinom ogovara njene roditelje, Luna je bivšeg dečka u naletu besa gađala limenkom piva. Koji sat kasnije, nakon poslednje žurke u "Zadruzi", blogerka je posetila Slobu u sobi za izolaciju, ali umesto pomirenja, usledila je još jedna svađa.

- Ne želim nikad više da te vidim posle ovoga, ti si osoba koja me je najviše povredila u životu. Slomio si mi srce na hiljadu delova. Ti nikad nećeš shvatiti kakva sam ja, jer mi nisi dao priliku da me upoznaš. Nikad više nećeš moći da mi priđeš. Biće ti žao kad me vidiš na nekoj slici, na nekom snimku - rekla je Đoganijeva u jednom trenutku.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NJIHOVE SUDBINE SU SE POKLOPILE! LUNA DOŽIVELA SLOM ZBOG SLOBE: A ono što joj je mama Anabela poručila će joj biti UTEHA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track