LJUBAVNI TROUGAO DRMA CELI RIJALITI: 9 meseci su mu bili CIMERI, a sad su odlučili da odaju Slobin najveći strah i da li voli KIJU ili LUNU
Foto: PrintScreen

VELIKO FINALE

LJUBAVNI TROUGAO DRMA CELI RIJALITI: 9 meseci su mu bili CIMERI, a sad su odlučili da odaju Slobin najveći strah i da li voli KIJU ili LUNU

Stars -

Publika će večeras izabrati pobednika “Zadruge”, a nekadašnji učesnici ovog rijalitija misle da će Radanović na kraju izabrati suprugu, koju vide kao pobednika.

Bora Santana, Zorica Marković, Saška Karan, Filip Đukić, Milica Dugalić i Mina Vrbaški slažu se u jednome - Kija je glavni favorit za pobedu.

- Kija će pobediti sigurno. Cela priča je na njenoj strani, a i ima veliku podršku naroda. Čak mislim i da je zaslužila da pobedi. To što se desilo sa mnom bilo je posle Slobine prevare tako da je u svakom slučaju zaslužila - kaže maneken Filip Đukić koji je sa Kockarevom imao aferu.

foto: Printscreen

PevačBora Santana otkriva detalje ljubavnog trougla Kija - Sloba - Luna.

- Luna me je iznenadila glasovima na Zadrugoviziji. Da se ne lažemo, ona ima armiju glasača i podršku njene majke. To će biti ozbiljna borba, verujem da će čak ona i Kija da ostanu u finalu. Ja bih najviše voleo da pobedi Sloba, ali sigurno će Kija. Ona je ispala žrtva u celoj priči, zakonska i validna priča ne može da se obori. To što se njoj desilo, niko ne bi voleo da mu se dogodi. Stojički je sve iznela i zaslužuje prvo mesto. Sloba nju zaista voli, a sa Lunom je sve bila strast. Radanović se plaši Kije i da ga ne ostavi kada izađu iz rijalitija - kaže Bora Santana.

Saška Karan komentariše tajni sastanak Slobinih i Luninih majki koji se odigrao u ponedeljak uveče u jednom kafiću u Beogradu.

- Vidim da su se sastale Draginja i Anabela, ugovoraju svadbu, ali ne znam u kom smo to veku? Mislim da se tu radi o nekim vradžbinama. Ako mu one ugovore svadbu, onda je on stvarno som - kaže Saška koja će glasati za Kiju.

foto: Marina Lopičić

- Naravno da ću da podržim i da glasam za Kiju. Da li imaju mozga oni koji su protiv nje? Da li razmišljaju? Da li bi voleli da je njihovo dete na Kijinom mestu? Kako bi se osećali? Nemam reči. Mislim da Kiji apsolutno ne treba neko kao što je Sloba. On lepo peva i to je jedina njegova pozitivna strana, a sve drugo je katastrofa. Njegovo ponašanje tamo je kao neki deda od 80 godina, kao da je stariji od svog oca. Njoj je super da se otkači od nje.

S druge strane, Mina Vrbaški bi volela da pobedi Vojke.

- Lično bih volela da pobedi Vojke, ali to se neće desiti, pobediće Kija - smatra Mina Vrbaški.

foto: Printscreen/Youtube

Zorica Marković sumira najpopularniji ljubavni trougao:

- Pomalo mi sve to do njih troje postaje bolesno. Možda bude nešto, a možda ne bude ništa. Osnovni problem je taj što, Kija je dostojanstvena i prešla bi mu preko svega, nego ovaj iz sažaljenja hoće da bude sa ovom malom. Ona stalno pravi neke budalaštine. Kija je moj favorit, to svi znaju. Ostala je dostojanstvena, bez obzira na sve priče, ostala je jaka, ne mogu joj ništa. Ja nemam razloga da budem toliko pristrasna, ali prosto sam pravična.

foto: printScreen jutjub

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANABELA POSLALA ĆERKI HALJINU ZA VELIKO FINALE: Luna će biti prekrivena BISERIMA i DIJAMANTIMA! Zanemećete!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track