SLAVICA ĆUKTERAŠ JE NAPUSTILA SVE, PA SE VRATILA NA SCENU POSLE 3 GODINE: Pevačica otkriva šta je sve radila za vreme velike muzičke pauze!
Foto: Dragan Kadić

DETALJI

SLAVICA ĆUKTERAŠ JE NAPUSTILA SVE, PA SE VRATILA NA SCENU POSLE 3 GODINE: Pevačica otkriva šta je sve radila za vreme velike muzičke pauze!

Stars -

Nakon trogodišnjeg odsustva sa javne scene, pevačica Slavica Ćukteraš objavila je novi singl kojim je najavila povratak poslu.

Prva sezona šou-programa "Zvezde Granda" iznedrila je mnoge talentovane pevače koji danas iza sebe imaju velike karijere, a jedna od finalistkinja te 2004. godine bila je i Slavica Ćukteraš (33).

foto: Printscreen

Tiho i bez najave, lepa brineta spakovala je kofere i otišla najpre u Italiju kako bi sa svojim partnerom, tada golmanom, a sada trenerom Vladimirom Avramovim (39), započela novo poglavlje života – stvaranje porodice.

Zaljubljeni par se potom venčao, dobio naslednicu Viktoriju, koja sada ima godinu i po dana, a deo života proveli su u Japanu i Dubaiju. Posle višegodišnje pauze, pevačica se prošlog meseca vratila singlom koji je samo uvertira u njen novi album i povratak poslu.

foto: Printscreen/TV Pink

Kada ste se posle višegodišnje pauze vratili na scenu, izazvali ste ogromno interesovanje javnosti, da li ste se vi više uželeli publike ili ona vas?

- Mnogo sam se uželela publike i svog posla, a poslednjih meseci dobijala sam često pitanja na “Instagramu” o tome da li ću se i kada vratiti na muzičku scenu. Mnogi su mi pisali kako im je žao što sam prekinula s radom i da je šteta da se ne vratim, a ja sam svima rado odgovarala i objašnjavala da je pauza samo trenutna. Znam kolika je moja želja za druženjem s publikom, a po njihovom interesovanju za moj povratak, slobodno mogu reći da su se i oni mene uželeli. Vraćam se njima, sa izuzetnom pesmom, i zaista jedva čekam da počnem da nastupam.

foto: Dragan Kadić

Prethodni singl koji ste objavili bio je 2015. godine, koliko se vaš život promenio od tada?

- U odnosu na pre tri godine, život mi se mnogo promenio i doživela sam čitav spektar novih iskustava. Postala sam majka, prvi put sam imala pauzu u poslu, putovala sam kako bih pratila supruga, živeli smo u Italiji, Japanu i Dubaiju… Kada bih nabrajala šta mi se sve dešavalo, trebalo bi mi dva dana, jer je svako iskustvo priča za sebe.

Kurir.rs/Story, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU JE OBOŽAVALI A ONDA JE NESTALA SA SCENE: Danas slavi rođendan, evo kako! Luksuz!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track