LETOVANJE NA ZADIVLJUJUĆIM PLAŽAMA ZANZIBARA PO CENI VEĆ OD 839€!
Foto: Promo

LETOVANJE NA ZADIVLJUJUĆIM PLAŽAMA ZANZIBARA PO CENI VEĆ OD 839€!

Stars -

Ako maštate o odmoru u nekom egzotičnom predelu punom divljeg života i nesvakidašnje energije a koji još nije zahvatio masovni turizam, imamo odličan predlog za vas! Pozivamo vas da otkrijete čari Zanzibara za koji kažu da spoj misterije i egzotike, sa obiljem netaknute prirode, plodnim tlom koje je izrodilo najrazličitije vrste voća i začina, neverovatnom energijom i fascinantnim peščanim plažama! Turistička agencija ,,Travelland’’ vas po specijalnim cenama vodi u pravi rajski kutak Indijskog okeana!

foto: Promo

,,Zemlju crnaca’’, što bi u prevodu značilo ime Zanzibar, predstavlja koralno ostrvo u Indijskom okeanu smešteno na oko 35km istočno od obala Afrike. Zanzibar je deo Tanzanije koje zajedno sa okolnim ostrvima Pemba i Mafia, naseljava oko milion stanovnika.

foto: Promo
foto: Promo

Zahvaljujući svojoj bogatoj kulturno-istorijskoj baštini i tradiciji ovaj predeo je egzotičan u svakom smislu. Očaravajuća priroda i primamljive peščane plaže, bogat morski svet, neobičan tempo života i slikovita arhitektura čine Zanzibar pravim biserom Indijskog okeana. Poznat je i kao “Ostrvo začina” na kom sva čula obuzimaju mirisi cimeta i vanile koji lebde u vazduhu.

foto: Promo

Centar ostrva čini jedino gradsko naselje Stone Town, grad koji se gotovo nije promenio u poslednja dva veka. Uske, isprepletane ulice, pijace na kojima je uvek metež, mnogobrojne džamije, pregršt arapskih kuća sa raskošnim drvenim vratima zaštitini su znak Stone Town-a. On je kao kakva košnica koja nikada ne spava. U njemu je sve ubrzano, živahno, šareno a van njega nestaje svaki vid civilizacije i uočava se ono što čini ovo ostrvo tako primamljivim - divljina!

foto: Promo

Tu se mogu videti ljudi koji žive na način na koji su živeli stotinama godina - okruženi bujnom vegetacijom, u kućama napravljenim od kamena i blata, sa krovom od palminog lišća, sa otvorima za prozore i zemljanim podovima, bez struje i telefona. Misteriozni Zanzibar razbija svakodnevnu rutinu i nudi nezaboravno iskustvo.

foto: Promo

Bilo da ste ljubitelj avanture ili leškarenja na plaži, Zanzibar će vam prirediti fantastičan odmor. Kilometarske plaže od najfinijeg belog peska, fascinantan pogled u nepregledno more raskošnih boja, zadivljujući su i nesvakidašnji doživljaj. Ronjenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, tradicionalna plovidba čamcem “garaua” i pecanje u dubokom moru, samo su delić onoga u čemu možete uživati.

foto: Promo

Ukoliko želite da, ovog leta, sebi priuštite relaksirajuće momente ili nezaboravnu pustolovinu na obalama Indijskog okeana, turistička agencija ,,Travelland” nudi sve što vam je potrebno. ,,Travelland’’ je pripremio fantastične ponude za posetu Zanzibaru koje obuhvataju mnogobrojne hotele iz kategorije tri, četiri i pet zvezdica poput Pongwe Beach , Zanzibar Queen , Sea Cliff Resort & SPA , Langi Langi Beach… Upustite se u nezaboravnu desetodnevnu avanturu po ceni već od 839€. Polasci su već od 01. jula!

foto: Promo

Više informacija možete pronaći na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ ili u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track