900 zvanica na svadbi DECENIJE

SVADBA KOJU JE PRATIO CELI BALKAN! PRIJA I FILIP zakleli se pred BOGOM na večnu ljubav! Mladoženja preneo mladu preko praga (KURIR TV)

Stars -

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izgovorili su danas subonosno da u crkvi Svetog Vasilija Otroškog. Ceremoniji venčanja u crkvi prisustvovalo je oko stotinjak gostiju, a kumovi su bili košarkaš Miloš Teodosić i Aco Pejović.

1 / 16 Foto: Zorana Jevtić

Mladoženjin otac Boba Živojinović bio je zadužen za čitavu organizaciju svadbe, a cela za celu dekoraciju se pobrinula firma "Weddings and Events by Svadbena zvona".

foto: Kurir.rs
1 / 39 Foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

15.48 - Prvi gosti već prostižu u salu gde će se održati glamurozno veselje. Očekuje se da će prisustvovati oko 900 gostiju, koji su stigli sa svih strana sveta.

15.00 - Mladoženja je preneo preko praga novopečenu mladu. Više o tome možete da pročitate OVDE.

foto: Kurir

14.06 - Mladenci su sačekali da prestane kiša i izašli su iz crkve. Kočijama kojima su došli krenuli su nazad do porodične kuće, gde bi se mlada trebalo presvući u drugu venčanicu.

foto: Printscreen

13.41 - Kiša je počela da pada, ali to mladencima neće pokvariti slavlje. Lepa Brena je bila raspoložena i odmah je dala izjavu i obećala da će da zapeva na svadbi.

"Pevala sa na tuđim svadbama, zapevaču i na ovoj", rekla je Brena, više pročitajte OVDE.

13.21 - Filip i Aleksandra izgovorili su sudbonosno da pred bogom. Oni su se zakleli na večnu ljubav. Najemotivniji je bio mladoženjin otac kojem su oči bile pune suza dok je čestitao mladencima, a potom je čak lepezom hladio par.

foto: Printscreen
1 / 14 Foto: Zorana Jevtić

12.08 - Mladenci pred oltarom. Stotinjak zvanica prisustvuje venčanju u crkvi. A mnogo komšija je stiglo ispred crkve kako bi ispratili venčanje. Mladenci su bili veseli, ali i uplašeni dok su se vozili kočijama.

Mlada je u raskošnoj venčanici u boji slonovače, a pripremila je još dve enčanice koje će nositi u sali.

foto: Printscreen/Prva

12.00 - Mladenci stigli pred crkvu Svetog Vasilija Ostroškog, gde će se zavetovati na večnu ljubav.

foto: Zorana Jevtić

12.55 - Pao je i prvi poljubac mladenaca.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić
1 / 13 Foto: Marina Lopičić

12.53 - Mladenci su krenuli prema crkvi. Lepa Brena izgleda fantastično u ljubičastom kompletu i neobičnim šeširom na glavi.

foto: Zorana Jevtić

12.31 - Na Bežanijskoj kosi, gde se okupljaju mladenci, sve je već spremno. Svi su užurbani i obavljaju se poslednje pripreme.

foto: Marina Lopičić

12.26 - Sve je spremnu i u crkve Svetog Vasilija Ostoškog, na Bežanijskoj kosi, gde će se mladenci zakleti na večnu ljubav.

12.00 - Mladin otac je stigao sa Prijinim babom i dedom. Plaćali su ispred kuće.

11.41 - Mlada Aleksandra Prijović stigla je u rendž roveru na Bežanijsku kosu, zajedno sa sminkerima i freizerima. Aleksandra nije stigla u venčanici, već će se obući u kući.

foto: Zorana Jevtić

11.40 - Stigao je i autobus i sa Aleksandrinim gostima iz inostranstva.

foto: Zorana Jevtić

11.25 - Pristižu i prvi gosti. Majka Aleksandre Prijović stigla je na Bežanisjku kosu. A kada je prišla ulazu, nije mogla da zaustavi suze. Ona je stigla u društvu Filipove majke Zorice Nakić.

foto: Zorana Jevtić

11.15 - Najmlađi brat Viktor Živojinović stigao je na Bežanijsku kosu

10.55 - Mladin otac nedeljko sa svojim roditeljima izašao je iz stana svoje ćerke i uputili su se na Bežanijsku kocu.

foto: Marina Lopičić

10.35 - Stefan Živojinović je stigao u kabrioletu na Bežanisku kosu. On je inače bio zadužen za nabavku namernica i potrudio se da bude najbolji brat i dever.

foto: Zorana Jevtić

10.30 - Slobodan Boba Živojinović, mladoženjin otac, veoma je raspoložen i ponosan. Iako je on bio zadužen za celu svadbu i organizaciju, nije umoran. Boba još nije obukao odelo.

foto: Printscreen/Prva

"Veoma sam veseo i najponosniji sam tata. Sve je pod kontrolom, čekamo da još neke goste da slete", rekao je Živojinović.

U dom Živojinovića je stigao i kum Aca Pejović, i on nije spreman.

foto: Zorana Jevtić

"Još je rano da se spremamo. Imam pozitivnu tremu, jer je to ozbiljna obaveza", rekao je kum.

foto: Printscreen/Prva

9.25 - Klasično predjelo, čvarci, pršuta, pita gotova, salata sveža. Pršuta je dalmatinska. Hrana je stizala sa svih strana iz cele bivše Jugoslavije. Boba je sve birao i ništa nije moglo bez njega da se uradi, rekao je glavni kuvar.

foto: Printscreen/Prva

9.30 - Ispred doma Lepe Brene i Bobe Živojinovića još uvek je mirno, gosti još nisu počeli da pristižu, ali je sve spremno i sva dekoracija je završena.

foto: Zorana Jevtić

U dvorištu su postavljeni visoki stolove, baldahine oko bazena, a drveće i ulazna vrata ukrašeni su cvećem. Već se toči prvo piće.

foto: Printscreen

Očekuje se uskoro i dolazak Prijin kum Aco Pejović, kao i Miloš Teodosić koji će biti svedok mladoženi Filipu.

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić
foto: Printscreen

Mladoženja Filip je preuzeo brigu oko 900 zvanica, pa je on određivao mesta za sedenje.

foto: Vladimir Šporčić

Za dekoraciju čitavog prostora gde je organizovano celo vesečje izdvojili su nešto manje 70.000 evra, u to je uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja visi sa vrha hale, velelepni lusteri koji će biti u celoj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor i dati mu dodatnu toplinu. Sve će biti gala. Mladenci su cveće poručili iz Holandije, a angažovali su i dekoratera. U tome će učestvovati i Lepa Brena i Aleksandrina majka Borka.

Troškovi svadbenog veselja neplanirano su skočili. Jedna od najskupljih stavki biće iznajmljivanje 120 soba za goste u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela, kao što je Kurir pisao. Budući mladenci angažovali su privatno obezbeđenje, od kojih će njih i goste čuvati 60 telohranitelja i obezbeđivati Belekspo centar, dok će 160 konobara služiti planiranih 900 zvanica na proslavi.

Iako će se svi latiti mikrofona i zapevati, Aleksandra i Filip su planirali da za muziku bude zadužen Tropiko bend, a kasnije Dejan Petrović.

foto: Kurir

Kurir.rs/M. Dejanović/J. Stuparušić/ Foto Marina Lopičić/Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track