Najnovije vesti

U RIJALITIJU JE UPLOVILA U VEZU SA MATOROM: Čim je izašla, poslala je poruku bivšem dečku, a onda otkrila da li joj nešto ZAMERA!
Foto: Printscreen/Youtube

otvorila karte

U RIJALITIJU JE UPLOVILA U VEZU SA MATOROM: Čim je izašla, poslala je poruku bivšem dečku, a onda otkrila da li joj nešto ZAMERA!

Stars

Jovana Tomić Matora izostala je sa oproštajne žurke Zadrugara, a njena devojka Sanja Stanković je otkrila razlog, a priznala je i da se po završetku rijalitija čula sa bivšim dečkom Zverkom.

Rijaliti "Zadruga" se konačno završila i skoro svi bivši učesnici su bili na proslavi, ali Matora se nije pojavila.

"Nažalost Jovana se celog dana osećala loše. Bolje je da ostane kući da prespava nego da se sruši ovde, da joj ne bude dobro. Videle smo se juče za finale, nismo stigle danas u toku dana. Kada mi mama bude došla onda ćemo se okupiti nas tri pa ćemo porazgovarati", otkrila je Sanja. 

foto: printScreen Jutjub

Stankovićeva je odgovorila i šta će reći ljudima koji je budu pitali za njene emocije prema Matoroj sada, kada je izašla iz Bele kuće.

"Moj odgovor će biti kao što je i bio, sve što se desilo ovde to je istinito, niko ništa nije iscenirao. Sve je po starom. Nekako mi je iskreno nedostajala Jovana, da se ušuškam kod nje, da me češka, nisam mogla da spavam cele noći", rekla je Sanja.

foto: Printscreen Youtube

"Bivšem dečku sam poslala poruku, pitala sam ga kako je i šta radi, i on je mene to pitao. Sasvim normalna konverzacija, kao da smo prijatelji. Ništa mi nije zamerio. Nismo se dotakli teme mene i Jovane, ali biće priče i o tome verovatno. Videla sam poruke koje je Anabela poslala Jovani, to što joj je pretila. Slažem se sa Jovanom, bile smo uz Lunu tešile smo je i savetovale, ali zaljubljena glava ne može da sluša. Videćemo šta će se tu desiti, nadam se da će se rešiti", rekla je Sanja.

Ona nije prećutala ni šta joj je mama prvo poručila kada se čula sa njom nakon što je napustila Belu kuću.

"Mama je počela da plače, nije mogla da me veruje da me vidi posle toliko vremena. Pitala me je o čemu se radi sa Jovanom, ja sam joj rekla da tu nema laži, nema prevare pa ćemo videti kako će to dalje ići", istakla je Stankovićeva.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...