Najnovije vesti

SVAKO KO PREVARI ŽENU GREŠI, TO JE GLEDALA CELA NACIJA: Marko Bulat oštro osudio Slobu i detaljno opisao zašto je Kija pobedila!
Foto: Printscreen/Premijera

OGLASIO SE

SVAKO KO PREVARI ŽENU GREŠI, TO JE GLEDALA CELA NACIJA: Marko Bulat oštro osudio Slobu i detaljno opisao zašto je Kija pobedila!

Stars

Marko Bulat je posetio velelepno zdanje "Bele kuće" tokom prethodne noći i pristvovao žurki koja je priređena u čast završetka ovog zabavnog programa.

Pevač je otkrio da je pratio ovaj šou program, ali se i stavio u poziciju zadrugara i otkrio da se ne bi usudio da devet meseci napusti svoju porodicu.

foto: Printscreen Youtube

"Gledano je i mi smo pratili. Prosto je nemoguće da se to ne isprati. Meni je bio najzanimljiviji pregled dana kada režija izabere najinteresantije detalje. Pa izdržao bih ja mnogo unutra, ali izgubio bih posao, tezge, imam ja već svoj život. Zamisli da ne vidim devet meseci svoje dete", rekao je Marko.

S obzirom na to da je rijaliti propraćen mnoštvom svađa, Bulat je izdvojio dva zadrugara koje su odlikovali tolerancija i kultura.

"Najkulturniji je bio Marko Miljković i Anđelo Ranković, mada su i oni nekoliko puta upali u vatru", prokomentarisao je pevač.

foto: Printscreen/Youtube

Slobodan Radanović je pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani, evo šta o tom postupku misli Marko.

"Svako ko prevari ženu, on greši. Valjda bi trebalo da varaš ženu, a da to niko ne zna. Ipak je to cela nacija gledala", rekao je on.

Kija je izašla kao pobednik iz ovog rijalitija, a Marko Bulat je otkrio šta misli o njenom učešću i plasmanu u ovom šou programu.

"Ona je pobednik, ali ako je to kompenzacija što je izgubila muža, ja bih pre rekao kompenzacija nego pobednik. Da je pobedila Luna, znači da nacija podržava preljubu i prevaru. Da nije bilo prevare, pitanje je ko bi pobedio i da li bi ona uopšte došla u obzir, ona ne bi ni ušla, ona je silom prilika došla i pobedila. To je splet nemilih događaja koji je doveo nju u "Zadrugu" i narod je odlučio da nju doživi kao jednu prevarenu i povređenu ženu", rekao je Marko.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Premijera

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...