Najnovije vesti

MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE: Sloba je smislio celu priču, odličan je scenarista i lažov! Evo kada su se on i Luna zaljubili jedno u drugo!
Foto: Printscreen/Youtube

PRIZNAO DA JE KIJA PROPATILA

MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE: Sloba je smislio celu priču, odličan je scenarista i lažov! Evo kada su se on i Luna zaljubili jedno u drugo!

Stars

Milan Milošević je odlučio da sa svima u emisiji podeli najveću tajnu rijaliti programa koji se nedavno završio.

Osim utisaka koje nose iz velelepnog zdanja u kome su proveli devet meseci, glavna tema njihovog razovora bila je ljubavni trougao Kija, Sloba i Luna. Milan tvrdi da zna za njihov tajni dogovor koji su sklopili pre ulaska u rijaliti, a to su potvrdili i Anđelo i Teodora.

foto: Printscreen/TV Pink

"Znam tajni dogovor Slobe i Lune, čuo sam šta pričaju u WC. Anđelo i Teodora su svedoci samo početka. Ja mislim da je muška strana inicijator te ideje, to je bio Slobodan. Oni se peru preko tog dogovora", rekao je Milan, a Ana se složila sa njim.

"Ljubomorne svađe i scene, drame, to je sve dogovor koji između njih traje. Da li su to gledaoci progutali, mislim da nažalost jesu. Samo ću nagovestiti da ću izneti istinu o celom odnosu Ane Korać i Janjuša", izjavio je Milan u emisiji "Magazin IN".

"Nijedan scenarista ne može da napiše šta su oni radili. Sloba nešto kaže i ima facu da te ubedi da je to rekao, a mislio nešto drugo. Luna šta god uradi kaže da nije, takođe", kaže Milošević.

foto: Printscreen/TV Pink

Teodora Džehverović, Ana Korać i Milan Milošević složili su se da je najveći lažov u "Zadruzi" bio Sloba, koji koristi rečenicu: "Šta sam ja to loše uradio?".

Milan Milošević je takođe priznao da su se Sloba i Luna još ranije zaljubili na lekarskom pregledu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Pink

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...