GASTOZOVI FANOVI SPREMNI ZA FINALE: Burazengije skupile evre za glasanje! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

ŠUŠKE

GASTOZOVI FANOVI SPREMNI ZA FINALE: Burazengije skupile evre za glasanje! (FOTO)

Stars -

Fanovi Nenada Marinkovića Gastoza prikupili su nekoliko hiljada evra kako bi mogli da glasaju u finalu "Parova" za svog favorita.

foto: Printscreen Happy TV

Poznato je da popularni bloger, pored Dalile Dragojević, ima najveću armiju fanova, a njegovi vatreni obožavaoci već su počeli da se spremaju za finale koje će se održati 1. jula. Oni su se na društvenim mrežama pohvalili evrima koje su do sada skupili iz svih delova sveta gde se gledaju "Parovi", a jedan deo novca su slikali i objavili na društvenim mrežama. Pored slike para (nešto više od 1.200 evra) stoji i poruka posvećena Gastozu, ali i njegovoj ljutoj suparnici Dalili.

foto: Instagram

- Burazengije, idemo do duple krune! Ovo nije ništaa, nema kur*enja sa burazengijama. Dalila, videćemo da li ćeš da pobediš. Kakav Njujork, kakve gluposti. Glasači Dalilini, samo banke da se dočepam, ima duplo više da podignem - napisali su oni.

Pored toga, Gastozove burazengije su se pohvalile i da su pridobile veliki deo Dalilinih obožavaoca.

foto: Instagram

Jedna grupa na Fejsbuku, posvećena pobednici pete sezone rijalitija, objavila je da će svoju stranicu namenjenu Dragojevićevoj posvetiti Nenadu jer ih je njihova favoritkinja razočarala kada je izjavila da će tužiti fanove za krađu.

Jelena Stuparušić/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track