KIJA JE POTPISALA PAPIRE ZA RAZVOD: Slobina reakcija će vas šokirati! IMAO JE DRUGI PLAN! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

KRAJ BRAKA

KIJA JE POTPISALA PAPIRE ZA RAZVOD: Slobina reakcija će vas šokirati! IMAO JE DRUGI PLAN! (VIDEO)

Stars -

Slobodan Radanović, koji je imao svoj prvi nastup posle Zadruge, kada je saznao da je Kristina Kockar već potpisala za razvod bio je iznenađen.

"Nisam čuo da je potpisala papire za razvod. Ali ako jeste, ja ću je joj izaći u susret i ja ću to uraditi. Meni je žao što smo došli u takav odnos, što je uopšte došlo do toga da se to dogodi. Za sve postoji žal i krivica, možda je tako najpametnije. Mi moramo prvo da porazgovaramo da sednemo i da razgovaramo, da nađemo zajednički jezik, a ako ne nađemo, najbolje da se završi kako svi žele, razvodom", rekao je Slobodan.

Nakon što se Radanovićeva, i dalje zakonita, supruga oglasila o razvodu, Slobodan je na svoj Instagram profil ubacio fotografiju koja opisuje njegovu emociju.

"O čemu, koje p*čke materine, ti govoriš", pisalo je u objavi.

foto: Printscreen Instagram

"Čuo sam se i sa Lunom. Pitao sam je kako je, da li se vratila malo u normalu. Kristina je vidim da je super, a vidim da se Luna vrati u normalu. Njoj je bilo baš teško, ali vidim da se vraća", otkrio je Radovanović.

Kurir.rs/Blic/Foto Dragan Kadić/Privatna ahiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track