DA LI ĆE I SAD SMETI PO STAROM? Ona u septembru ponovo ULAZI u Zadrugu i to sa MAMOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

RIJALITI

DA LI ĆE I SAD SMETI PO STAROM? Ona u septembru ponovo ULAZI u Zadrugu i to sa MAMOM! (VIDEO)

Stars -

Životi učesnikarijaliti programa Zadruga intrigirali su javnost, a tako će biti i u novoj sezoni, koja počinje u septembru.

Produkcijski tim uveliko ugovara učešće sa novim zadrugarima, međutim, biće i onih koji su svojim ponašanjem i delima obeležili prvu sezonu.

Naime, kontroverzna rijaliti zvezda Mina Vrbaški prihvatila je ponudu da se nađe u drugoj sezoni. Ovog puta, ona će se pojaviti u društvu majke Ivane, koja je tokom cele prve sezone podržavala svoju ćerku i bila stalni gost u emisijama koje su bile posvećene rijalitiju.

foto: Printscreen Instagram

"S obzirom na to da je Mina svakako obeležila prvu sezonu, te da je svojim ponašanjem iritirala mnoge, ali i dolazila u razne sukobe i svađe, produkcijski tim joj je ponudio da se pojavi u drugoj sezoni. Takođe, njena majka Ivana bila je veoma zanimljiva zbog svojih stavova i komentara koje je iznosila na račun ćerkinog ponašanja, te se može očekivati da će se i ona pojaviti u drugoj sezoni", otkriva izvor.

"Verujem da će njih dve zajedno napraviti potpuni haos u rijalitiju, a upravo zbog toga su i dobile ponudu da se pojave. Mina je sa oduševljenjem prihvatila ovu ideju, pa joj ostaje da još malo razgovara sa Ivanom, koja takođe nije ravnodušna na ponudu produkcijskog tima", kaže naš izvor.

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track