130.000 € JE KEŠIRALA OD RIJALITIJA, SAD UZIMA TEZGE PEVAČIMA: Kija ZARADILA na ulozi prevarene ŽENE, pa zakazala PRVI NASTUP! Evo s kim će pevati!
Foto: Printscreen

Debeo honorar

130.000 € JE KEŠIRALA OD RIJALITIJA, SAD UZIMA TEZGE PEVAČIMA: Kija ZARADILA na ulozi prevarene ŽENE, pa zakazala PRVI NASTUP! Evo s kim će pevati!

Stars -

Kija Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge", stekla je veliku popularnost, a prilikom trajanja rijalitija pokazala je pevačke sposobnosti zbog čega je od produkcije na poklon dobila pesmu.

Brže nego što su mnogi mislili, Kija će započeti svoju muzičku karijeru.

Tokom prethodnog vikenda, Kijin još zakoniti suprug Sloba Radanović u Ofenbahu je održao svoj prvi nastup nakon izlaska iz "Zadruge", a publika je tom prilikom uglas skandirala Kijino ime.

foto: Printscreen

Čim su to čuli organizatori, pozvali su Kristinu da bude specijalna gošća na nastupu Bore Santane u istom klubu gde je pevao Sloba, i to ovog vikenda.

Kako se navodi, za svoj performans Kristina će dobiti "debeli" honorar, plaćenu kartu za Ofenbah, kao i smeštaj.

Podsetimo, Kija je pre dva dana bila specijalna gošća i na koncertu popularnih repera Jale Brata i Bube Korelija. Tada nije pevala, ali su je oni izveli na binu gde je čitav Tašmajdan takođe skandirao njeno ime.

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KIJA OSVOJILA 50.000 EVRA, A NEMA ZA KARTU: Bivše zadrugarke se skockale za koncert, pa na kapiji doživele neviđeni BLAM! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track