NJOJ TREBA TERAPIJA! ZAPUSTILA SE JER JE BILA ZALJUBLJENA: Popularna trudnica joj nije ostala dužna! OPLELA po Luni i OTKRILA SVE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

HAOS

NJOJ TREBA TERAPIJA! ZAPUSTILA SE JER JE BILA ZALJUBLJENA: Popularna trudnica joj nije ostala dužna! OPLELA po Luni i OTKRILA SVE! (VIDEO)

Stars -

Učesnica rijalitija Zadruga, jedna od najpopularnijih trudnica u Srbiji, Nišlijka Miljana Kulić, učestovovala je u emisiji "Zadruga - narod pita" i odgovorila na nekiloko veoma kompromitujućih pritanja gledalaca.

foto: Printscreen Youtube

Jedan gledalac se osvrnuo na ponašanje Lune Đogani kada je ulazila u konflikte sa Slobodanom Radanovićem i kada je padala često u depresije. On je od trudnice želeo da sazna kakvo je njeno mišljenje o Luni, s obzirom na to da su njih dve živele pod istim krovom.

foto: Printscreen YouTube

"Histerično i haotično ponašanje i lomljavina, posle toga je postala agresivna i običan posmatrač bi mogao da vidi da to nije normalno i da se podrazumeva da u takvim situacijama treba terapija psihijatra, kako bi se smanjio taj afektivni poremećaj. Ona se izgubila. U celoj toj priči izgubila je i samu sebe. Što se kose tiče, ona je s vremena na vreme prala kosu, ali joj je kosa izgledala katastrofa, aljkava. Ona je nekoliko puta, nisam videla da se svaki put tuširala, ne mogu da kažem da je bilo nešto što nije. Mislim da se zapustila baš iz razloga što se zaljubila", rekla je Miljana.

foto: Printscreen Youtube

Nekolicina zadrugara je u više navrata komentarisala blogerkin izgled, a Kulićeva je bez dlake na jeziku prokomentarisala šta je zapravo razlog Lunine aljkavosti.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MLADA SE LATILA MIKROFONA: Aleksandra zapevala jedan od svojih najvećih hitova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track