NEKIMA JE POBEDA DONELA SLAVU, DRUGIMA JE OD ŽIVOTA NAPRAVILA PAKAO: EVO gde su i šta rade najpoznatiji pobednici RIJALITIJA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ŽIVOT IZMENJEN IZ KORENA

NEKIMA JE POBEDA DONELA SLAVU, DRUGIMA JE OD ŽIVOTA NAPRAVILA PAKAO: EVO gde su i šta rade najpoznatiji pobednici RIJALITIJA! (FOTO)

Stars -

Prvi susret rijaliti programa i srpske javnosti odigrao se daleke 2006. Od tada do danas vlada veliko interesovanje naroda za ovakvim vidom zabave.

foto: Printscreen Youtube

Po mišljenju pojedinih, baš prva sezona "Velikog Brata" bila je i najbolja jer takmičari nisu obraćali pažnju na kamere, pa tako njihovo ponašanje nije bilo izrežirano.

Nagradu od 100.000 evra prve sezone "Velikog brata" odneo je najćutljiviji ukućanin, pijanista Ivan Ljuba.

foto: Printscreen

Ivan je najobrazovaniji pobednik u istorji rijalitija. Slava ga nije promenila, nagradu je usmerio u obrazovanje i kupovinu stana, a sada je profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi i drži se van javnosti.

Nakon njega pobedu je odnela Mimi Đurović. Temperamentna crnogorska kreatorka, pobednica "Velikog brata" , nakon trijumfa se vratila u svoj rodni Nikšić.

foto: Printscreen Youtube

Samo nekoliko meseci od pobede, kako kaže, "život joj se u potpunosti promenio". Ipak, osim lokalnog, veći uspeh nije ostvarila.

Bivši fudbaler Partizana Đani Čurčić takođe je pobedio u rijalitiju “Veliki brat”, a od glavne nagrade je vratio dugove. Nakon završene karijere u Partizanu, Čurčić je javnosti više poznat kao “učesnik rijalitija” i kao “skandal majstor”, pa je tako zabeleženo i njegovo učešće na “Farmi” i u rijalitiju “Parovi”. Đani sada živi u Londonu i ima “UEFA B” licencu za trenera, te vodi akademiju za mlade.

foto: Printscreen Youtube

Meštanin sela Kupinovo Miki Đuričić, po učešću u rijalitijima trenutno drži rekord. Pobedu je odneo samo jednom, i to nakon drugog učešća u “Velikom bratu”. Nakon pobede, Miki iznenada postaje hiperpoznata ličnost, angažuju ga kao voditelja na radiju B92, kuvara na televiziji, ali i voditelja kviza emisije “Sve za ljubav” i “48 sati svadba”. Osim po karakterističnoj narodnoj duhovitosti, Miki je postao poznat i kao neko ko je kockanjem protraćio novac od nagrade. Upravo zvog dugova je ušao u rijaliti "Zadruga".

foto: Printscreen Youtube

Svoju megapopularnost sa početka rijaliti karijere ponovo je osvojio scenama seksa koji je imao sa Nadeždom Biljić. Oboje su pobegli iz rijalitija nekoliko dana pred kraj i time izazvali produkciju da ih kazni sa 100.000 evra.

foto: Printscreen Youtube

Pevač “Zvezda granda” Milan Topalović Topalko pobedio je u rijalitiju “Farma”, a njegovi planovi nakon izlaska bili su usmereni na snimanje novog CD-a i velikoj karijeri.

Topalko je izjavljivao da razmišlja čak i da prestane da se bavi pevanjem, kao i da zbog dugovanja za porez mora da proda stan, koji je kupio od novca koji je dobio kao nagradu.

"Ja sam budala, ja sve uplate primam na račun pa i onu nagradu od Farme. Porez treba da platim 35.000 evra kao da sam najbogatiji čovek u Rakovici. Moraću da prodam jedan jedini stan da bih platio porez državi, nije fer", rekao je Topalko pre nekoliko godina.

Andrej Maričić voditelj i pobednik “Survajvera” nakon učešća se povukao iz javnosti. Svoj hobi prežialjavanja u prirodi je isklesao do talenta, te je danas autor raznih putopisnih emisija iz sveta.

Andreju je pobeda u rijalitiju donela samo dobro i živi avanturistički život o kojem mnogi sanjaju.

Jelena Golubović je rekorder po tome što je čak dva puta bila pobednica "Farme".

foto: Printskrin

Nekoliko puta je pretpela fizičko nasilje, bila polivana fekalijama i imala seksualne odnose u štali. Novac zarađen od rijaliti nagrada i honorare uglavnom ulaže u nekretnine u Beogradu, koje kasnije izdaje.

Pobednicu "Velikog brata" Marijanu Čvrljak javnost je stavila na stub srama zbog scena seksa u toku svog boravka u kući, Marijana je zvanično i prva pobednica rijalitija kojoj ostali učesnici nisu čestitali pobedu. Ona je u rijalitiju prevarial muža, udala se za Nikolu Nemeševića 2016.

foto: Printscreen Youtube

Marijana i Nemeš su imali prilično turbulentnu ljubavnu vezu, pa su tokom njihovog zabavljanja izazivali mnogobrojne skandale, poput onog da su imali seks u jednom lokalu i da su polomili WC šolju. Oni su se razveli prošle godine nakon osam meseci braka.

foto: Printscreen Youtube

Marijana i Nemeš bili su u braku osam meseci. Razvela se jer je shvatila da više nema ljubavi među njima. Nakon toga, ona je, navodno, započela sa bivšim cimerom, konobarom Tomislavom Grizeljom.

Sporna pobednica rijaliti programa Farme je starleta Stanija Dobrojević.

foto: Printscreen Instagram

Pretpostavlja se da je starleta pored podrške svojih fanova, pobedila i zahvaljujući kriminalcu Kristijanu Goluboviću. On je javno uputio apele svojim fanovima da glasaju za Staniju. Nakon osvojene nagrade od 50.000 evra, starleta je morala po njihovom usmenom dogovoru pred kamerama, da isplati Kristijanu polovinu nagrade. Međutim ona se odlučila da mu da samo 12.000 evra od nagrade.

foto: Stefan Jokić

Rijaliti “Zadruga” koji se završio pre nekoliko dana, obeležili su Kija, Sloba i Luna, trio prepleten ljubavnim intrigama bračnih razmirica, preljubama i fizičkim nasiljem. Pevač Slobodan Radanović postao je megapopularanzbog preljube pred kamerama zakonite supruge Kije Kockar, sa Lunom Đogani. Pobedu je, pka, odnela njegova još uvek zakonita supruga Kija Kockar koja mu je upravo poslala papire za razvod. Čeka se njegov odgovor i pitanje kada će se razvesti.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track