SAMO MI JOŠ TO FALI: Marija Šerifović donela DRASTIČNU odluku, evo i koju!
Foto: Damir Dervišagić

neće moći da odoli

SAMO MI JOŠ TO FALI: Marija Šerifović donela DRASTIČNU odluku, evo i koju!

Stars -

Popularna pevačica Marija Šerifović važi za jednu od najboljih vokala u Srbiji, a nakon uspešnog koncerta u Štark Areni, spremna je da zapeva i u Sarajevu.

Ona otkriva kako se priprema za izlazak na binu i priznaje da neće voditi računa o ishrani. Osim toga, otkriva kako je podnela smrt svog kućnog ljubimca, engleskog buldoga Robija.

Mnoge je nasmejala foto-montaža na kojoj u ruci, umesto krofne, držiš "deset u pola sa lukom". Kako inače reaguješ kada se ljudi šale na tvoj račun?

"Obožavam zdrav humor. I sa svojim prijateljima se šalim na isti način i nemam ništa protiv toga. Ne volim kad neko vređa na ružan i primitivan način".

foto: Vladimir Šporčić

Hoćeš li uživati u ćevapima i ostalim specijalitetima i šta najviše voliš da pojedeš i popiješ kada si u Sarajevu?

"Poznato je da sam gurman i pred "Koševo" sam batalila dijetu jer mi pored ovoliko posla, priprema i stresa još samo dijeta fali. Ne mogu da kažem da baš svaki dan jedem ćevape, ali recimo da ih jedem svakog drugog dana".

Poznato je da si tokom odrastanja imala mnogo pasa, ali da Robi i Hak zauzimaju posebno mesto u tvom srcu. Da li je Hak uspeo da popuni prazninu koju je Robi ostavio za sobom?

"Ne mogu to tako da kažem jer su potpuno različiti. Još nisam prebolela Robijev odlazak, ali Hak je toliko sladak, da je uspeo da me u potpunosti osvoji".

U jednom postu na Instagramu si napisala: "Ili ću poludeti ja od Haka, ili on od mene". Ko vodi trenutno?

"Definitivno on".

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZGROŽENA JE: Marija Šerifović prozivala pevačice koje na sebi nose OVO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track