KIJA U SUZAMA OD POTPISIVANJA PAPIRA ZA RAZVOD: Drugi su nas razdvojili, a on im pomogao... NE MOGU SA TIM DA SE IZBORIM
Foto: Printscreen/Youtube

TEŽAK PERIOD

KIJA U SUZAMA OD POTPISIVANJA PAPIRA ZA RAZVOD: Drugi su nas razdvojili, a on im pomogao... NE MOGU SA TIM DA SE IZBORIM

Stars -

Kristina Kija Kockar je ubrzo nakon ulaska u rijaliti postala najpopularnija supruga u Srbiji. Nakon što je ipak rešila da se razvede od Slobe Radanovića, te i odnela pobedu u rijalitiju, priznaje da joj je izuzetno teško da se nosi sa svime, ma koliko se hrabro osmehivala u javnosti.

1 / 8 Foto: Printscreen

"Plakala sam u svoja četiri zida zbog Slobodana danima. Bilo mi je teško i još mi je teško što nismo na koncertu ili njegovom nastupu zajedno pa da pošaljemo sliku ili video kako se provodimo. Shvatila sam da ga više nemam i zato sam najviše suza prolila. Nas dvoje smo u kontaktu, imam njegov novi broj, ali nema potrebe da mu šaljem poruke non-stop", izjavila je i dodala: "Krivo mi je što se sve ovako završilo. Ja nisam želela da dođe do ovoga, da se razvedemo i rastanemo, ali, nažalost, drugi ljudi su nas razdvojili. Naravno, on je pomogao u tome i ja više ne mogu da se borim sa tim".

Kija se nada da će Sloba danas potpisati papire onako kako su se i dogovorili, da neće tražiti polovinu njene osvojene nagrade i da će ubrzo biti slobodna žena.

foto: Damir Dervišagić

"Slobodan neće tražiti moj deo nagrade, pričali smo o tome i tako je rekao, mada i zakonski mu ne pripada. On mi je rekao da mu ne treba ništa i dogovor je da to bude sporazumni razvod braka. Ja sam papire potpisala, ali to još nije završeno. Slobodan ih još nije potpisao, čekali smo da se vrati iz inostranstva, ali i nakon što ih potpiše sledi proces jer advokat treba zahtev da pred u sud", objašnjava Kija.

"Otkada sam izašla iz rijalitija samo želim da preživim svaki naredni dan. Ne mislim da sam sebi upropastila život ulaskom u rijaliti. Nisam ušla da bih bila popularna, drugi su mi to natovarili ja sam ušla svesna šta me čeka i ne mislim da sam uništila sebi život, makar to mislim sada".

Stjuardesa kaže da još nije spremna za novu ljubav i da se u njenom životu nije pojavio drugi muškarac.

"Naravno da nije, niko se nije pojavio. Nisam još spremna".

Inače, ona poslom stjuardese više ne želi da se bavi, ali još nije odlučila u kom smeru će da krene njen život i čime će da se bavi.

"Da hoću, mogla bih da budem stjuardesa u inostranstvu, ali to više ne želim. Završila sam Fakultet za ugostiteljstvo i turizam, mada razmišljam i o nekom javnom pozivu", nagovestila je.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Printscreen Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track