BAKA OD 72 GODINE UŽIVO RASPALILA PO SLOBI I KIJI, PA   ZAPLAKALA: Žena ćeš imati 100, ali niko te neće voleti kao LUNA! Celi studio se CEPAO od smeha kad joj je Radanović odgovorio (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

PLAKALA ZBOG NJIHOVE LJUBAVI

BAKA OD 72 GODINE UŽIVO RASPALILA PO SLOBI I KIJI, PA ZAPLAKALA: Žena ćeš imati 100, ali niko te neće voleti kao LUNA! Celi studio se CEPAO od smeha kad joj je Radanović odgovorio (VIDEO)

Stars -

Sloba Radanović, koji je u rijalitiju prevario svoju suprugu sa blogerkom Lunom Đogani, odgovarao je na pitanja gledalaca, a onda se uživo u emisiju javila baka od 72 godine i žestoko oplela po pevaču jer je povredio Lunu.

foto: Printscreen/Youtube

"Imam 72 godine. Nisam glupa niti blesava, imam dva sina i kad bi jedan moj sin bio takav kao on, ja bih se odrekla bih ih se obojice. Da li ti, Slobo, znaš da se vo drži za rogove, a čovek za reč?! Toliko puta je rekao da se nikada neće vratiti Kristini i ja volim Lunu i šta je sad?! Celu veče napadaju Lunu da je prljava i nije je branio. Dušo moja, Lunu su čerečili na pitanja. Nije mogla Luna da skoči tebi u krevet da ti to nisi hteo. Vi ste imali jednu divnu ljubav, imali ste nešto što ti nikada više nećeš imati. Iako lažeš sebe, Slobodane! Na Instagramu su ostavio da niko ružno ne kaže o Kristini, a nisi stavio da ne vređaju Lunu. Luna ti je pružila ljubav što neće nijedna, ali 100 da promeniš devojke, ja ti kažem, nijedna ti neće pružiti tu ljubav", skoro se zaplakala starija gosopođa i ne dozvolivši Slobi da odgovori.

"Plakala sam za tobom i Lunom. Zašto si se povuko? Priznao si da si prema njoj pogrešio da si je obrukao. Ona tebe nije zavlačila, a Kija te je zavlačila. Nemaš ti ništa preče od roditelja, slušaj roditelje šta ti pričaju, žena ćeš da imaš, može i 100, a roditelje nećeš", rekla je gospođa.

foto: Printscreen Youtube

"Nemojte 100, i sa dve ne mogu da se izborim", nasmijao se Sloba.

"Pričaš neke gluposti po novinama, odmah ću da ti kažem. Stani jednom iza svojih reči. 100 puta si rekao da nećeš da se vratiš Kiji.

"Ispade ja vo", našali se pevač, ali ga je gospođa zakucala.

"I jesi, jer si imao velike rogove, ali nemaš reč. Zar ti nijedom nije žalo Lune i njenih suza", rekla je gospođa.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track