LUNA ILI KIJA? RADANOVIĆ JEDNIM POSTUPKOM OTKRIO DA SAMO JEDNU ŽELI DA VIDI PONOVO I NASAMO! Pevač tvrdi: Ništa nije NAMERNO!
Foto: Printscreen/Youtube

LJUBAVNI TROUGAO NA OKUPU

LUNA ILI KIJA? RADANOVIĆ JEDNIM POSTUPKOM OTKRIO DA SAMO JEDNU ŽELI DA VIDI PONOVO I NASAMO! Pevač tvrdi: Ništa nije NAMERNO!

Stars -

Luna Đogani, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović ponovo su na okupu! Ljubavni trougao koji je i te kako obeležio prvu "Zadrugu" spremaju se za zajedničko gostovanje u emisiji kod Ognjena Amidžića, a tenzija je počela da raste još u šminkernici. Velike suparnice ne progovaraju jedna sa drugom. Kija je svu pažnju posvetila kumi Vanji Ibrahimović, ne obraćajući pažnju na blogerku.

foto: Prinstcreen

Ubrzo nakon što su počele njihove pripreme, Sloba Radanović pristigao je u prostoriju i pozdravio se sa obema rukovanjem. Kija je, pak, s njim odmah progovorila:

"Jesi li mi poneo naočare?" pitala je.

"Nisam", bio je kratak on.

"Znala sam", konstatovala je Kija.

"Majke mi nisam namerno, setio sam se u kolima", odgovorio joj je Sloba, pa otišao iz šminkernice.

Šuška se kako je ovo zapravo pevačev način da se sa Kijom vidi ponovo i nasamo, da bi popričali o njihovom odnosu neometano, pošto ona dođe po naočare koje je tražila.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track