PROFESORKA IZ ZRENJANINA UŽIVO PITALA SLOBU ZA 5 TEMA KOJE MOŽE DA PRIČA SA LUNOM: Pevač se prvo zbunio, a onda je ODUVAO odgovorom, a Kijina reakcija je sve otkrila! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Nije se dao

PROFESORKA IZ ZRENJANINA UŽIVO PITALA SLOBU ZA 5 TEMA KOJE MOŽE DA PRIČA SA LUNOM: Pevač se prvo zbunio, a onda je ODUVAO odgovorom, a Kijina reakcija je sve otkrila! (VIDEO)

Stars -

Sloba Radanović, koji je orevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani u rijalitiju Zadruga, našao se u neobranom grožđu kada se jedna gledateljka iz Zrenjanina, grada otakle je inače bračni par Radanović, i pitala ga o čemu on to može da razgovara sa Lunom.

"Zrenjanin navija za Slobu i Kiju, zajedno, u paketu. Imam direktno pitanje za Slobu. Prvo da čestitam Kiji na pobedi, divna je, a tako i Sloba sa njom u paketu, naravno", rekla je žena.

foto: Printscreen

"A pitanje za Slobu. Rekao si da nije u lepoti sve. Slažem se. Reci mi, pošto sam profesor u školi, srednjoj školi, u Zrenjaninu, reci mi pet oblasti nauke ili informisanosti da bi pričao sa Lunom? Šta možeš sa njom da pričaš? Šta možeš sa njom da pričaš, o čemu?", upitala je Milica.

"Ja se izvinjavam, samo, koja srednja škola je u pitanju?", pitala je Kija Milicu.

"Znam i tebe, a znam i Slobu. Znam koliko su elokventni, znam koliko su pametna deca. Sloba je divno dete, Kija isto, pa me zato interesuje o čemu možeš, dušo moja, da pričaš sa Lunom? Pogledala sam nekoliko puta Zadrugu i videla sam da tablicu množenja nije znala, a to deca u drugom razredu uče. Ne potcenjujem Lunu, daleko bilo, ali ipak si ti dete koje treba da ima jaku ženu pored sebe, i sad da budeš Kiji, nema veze ako se i razvedete, ne možemo mi da utičemo na to, ali da budeš ti njoj podrška kako je ona tebi bila dušo moja. Hvala vam puno na uključenju", rekla je Milica.

foto: Printscreen Youtube

"Ja ne želim da delujem sad, nešto, potcenjivački. Luna je u nekim situacijama ispala zrelija od mene. Imali smo dosta tema za razgovor. To što se ona u nekim oblastima možda pokazala kao neinformisana. Ne znam, stvarno, imali smo dosta tema za razgovor i čak je ona meni dosta odgovora na pitanja dala, tako da, stvarno... Da l' treba da nabrajam sfere, sad?", zbunjen je bio Sloba.

"Pet sfera nauke... Zašto bih morao pričati o nauci? Šta god da je bilo ja o njoj imam najbolje mišljenje. Prosto, mlada je, moguće da je neinformisana u nekim sferama života. Ali, isto tako, u nekim drugim je preinformisana. Imali smo tema za razgovor. Ne znam... Možda je Kristina u nekim drugim sferama života informisanija, u nekim manje, ali. Nezahvalno je porediti te dve stvari", rekao je Sloba.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VODILA JE BORBU SA VETRENJAČAMA: Evo ko je Lunu sve dočekao kući i gde je Sloba (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track