ASTROLOG OTKRIO DETALJE IZ HOROSKOPA KATARINE GRUJIĆ: Karijerista je, udaće se posle tridesete
Foto: Damir Dervišagić

uporna

ASTROLOG OTKRIO DETALJE IZ HOROSKOPA KATARINE GRUJIĆ: Karijerista je, udaće se posle tridesete

Stars -

Velimir Remić kaže da će pevačica doživeti veliku popularnost na muzičkoj sceni, zbog čega će zapostaviti ljubavni život.

Poznati astrolog Velimir Remić otkrio je detalje iz životnog horoskopa pevačice Katarine Grujić i garantuje joj blistavu budućnost.

foto: Privatna arhiva

Prema njenoj natalnoj karti, Grujićeva je veliki karijerista i pravi uspeh joj tek sleduje, ističe Remić. Zbog njene ambicije, truda i neprestanog ulaganja u muzičku karijeru, Kaća je ljubavni život na kratko ostavila po strani, pa je tako i njena želja za brakom trenutno u drugom planu.

- Veoma je uporna, ambiciozna, poštena i odgovorna ličnost koja je još od malih nogu znala koji će je posao najviše ispunjavati u životu. Marljiva je i ništa joj nije teško. Najviše od svega voli da sama stiče materijalna dobra. Za razliku od njenih pojedinih koleginica, koje do cilja dolaze kroz razne oblike nemoralnosti, ona je izabrala teži put koji će joj omogućiti trajnost na sceni - kaže Remić i dodaje da će u četvrtoj deceniji života stati na ludi kamen.

- Još uvek je rano da stupi u brak. Katarina je karijerista i neće se zaustaviti dok ne ostvari željene ciljeve, a ja vidim da će u godinama koje dolaze puniti stadione i koncertne dvorane. Tek posle tridesete godine počeće da razmišlja o braku i stvaranju porodice - rekao je pisac i astrolog.

On navodi i da je Katarina veoma seksepilna, pa tako i zaludi svakog muškarca koji joj zapadne za oko, ali da je pored svega veoma emotivna i posvećena svojim emotivnim partnerima.

foto: Kurir

- Kada je reč o njenom ljubavnom životu, pogledao sam vrh pete astrološke kuće koji joj počinje u znaku senzitivnih Riba. To znači da Kaća voli tajne ljubavne veze jer joj je dosadašnje pokazivanje partnera stvaralo brojne neprijatnosti. Donela je veoma mudru odluku i savetujem joj da se toga pridržava i ubuduće. Za nju je najbolje da razdvoji privatni i poslovni život, te da energiju usmeri ka umetničkom stvaralaštvu, a nikako ka demistifikaciji emotivnog segmenta života. Ono što je veoma izraženo u Katarininom horoskopu je izazovan aspekt planete ljubavi i seksa Venere iz Bika sa mističnim, opasnim i magnetičnim Plutonom u znaku Škorpije - završava Remić.

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KATARINA GRUJIĆ POBEGLA IZ SRBIJE: Pevačica se snimala i isturila ogromne grudi, a evo gde je otputovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track