Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! JELISAVETA ŽELI DA BUDE AKTIVNA TRUDNICA: Supruga Miloša Teodosića ljubavnica košarkaša, snima seriju
Dragan Kadic, Foto: Dragan Kadić, Profimedia

Žigosani u reketu

EKSKLUZIVNO! JELISAVETA ŽELI DA BUDE AKTIVNA TRUDNICA: Supruga Miloša Teodosića ljubavnica košarkaša, snima seriju

Stars

Jelisaveta Orašanin, koja je nedavno saznala da je u drugom stanju, igra jednu od glavnih uloga u seriji "Žigosani u reketu", koja je pod producentskom palicom Dragana Bjelogrlića.

 

Supruga Miloša Teodosića u ovom ostvarenju, slučajno ili namerno, biće ni manje ni više nego, prema našim saznanjima, ljubavnica košarkaša! Sredinom jula pašće i prva klapa, a dosad je poznato da su uloge u ovoj roli dobili i Vesna Trivalić i Slobodan Boda Ninković.

 

- Iako je saznala da je u blagoslovenom stanju, Jelisaveta želi da bude aktivna i u trudnoći. Njoj je Bjela pre nekoliko meseci ponudio jednu od važnijih uloga i ona je to sa zadovoljstvom prihvatila. Pripreme za ovu visokobudžetnu seriju su već počele, a budući da se Teodosićeva supruga odlično oseća, neće joj biti problem da snimi sve neophodne scene. Ona se raduje snimanju i nije tražila posebne uslove, iako se to očekuje od žene u drugom stanju - priča naš izvor.

foto: Zorana Jevtić

On kaže da će gospođa Teodosić otvoriti trudničko bolovanje u septembru.

 

- Jelisaveta će celo leto biti angažovana, a onda u septembru zvanično otvara trudničko bolovanje i odlazi kod supruga u Ameriku. Njoj će ova uloga biti veoma laka budući da je završila sportsku gimnaziju, a aktivno je trenirala veslanje i upoznata je sa životom sportista, čime se nova serija i bavi.

Suprug Miloš je podržava u svemu i jedva čeka da vidi kako će da zablista kao trudnica u epizodama koje će se emitovati ove jeseni na Top kanalu. Još nije poznato da li će se u seriji naglasiti da je ona trudna - završava naš izvor.

 

Inače, u Bjelinom novom projektu glavnu mušku ulogu igra Aleksandar Radojičić, poznat i po nadimku Balerina. Njemu je pripalo da odglumi košarkaša Marka. Međutim, Jelisaveta neće biti njegova ljubavnica, već njegovog kolege. Detalji scenarija se dalje drže u strogoj tajnosti, ali jasno je da će radnja biti i te kako zamršena, naročito kada su ljubavne scene u pitanju. Balerina je već igrao košarkaša Boru Stankovića u filmu "Bićemo prvaci sveta" i ovo će mu verovatno biti lak zadatak.

 

 Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Jelisavetom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

 Igra samog sebe
I Danilović rame uz rame sa Jelisavetom

 

Jednu od zapaženih uloga imaće i bivši košarkaš Predrag Saša Danilović, o čemu je Kurir već pisao. Proslavljeni sportista prihvatio je Bjelin poziv da bude deo priče čiji su glavni junaci dvojica članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke - Srbin i Hrvat. Danilović će u seriji igrati sebe i pojaviće se samo u nekoliko scena. Prva klapa trebalo je da bude snimljena tokom fajnal-fora u Beogradu, ali se zbog tehničkih razloga od te ideje odustalo. Saša ce imati scene s Nebojšom Dugalićem, koji tumači Srbina, dok se još pažljivo bira ko će igrati Hrvata.

 

30 godina ima Jelisaveta
8 godina se bavi glumom
2. mesec je trudnoće

 

foto: Zorana Jevtić

Ljubomir Radanov - Ljiljana Stanišić

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Jelisaveta Orašanin

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...