OVAJ ODGOVOR SU SVI ČEKALI: Kija progovorila o Andriji Lazoviću, evo da li će obnoviti romansu! (VIDEO)
Foto: PrintScreen

priznala

OVAJ ODGOVOR SU SVI ČEKALI: Kija progovorila o Andriji Lazoviću, evo da li će obnoviti romansu! (VIDEO)

Stars -

Pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar progovorila je o bivšem dečku Andriji Lazoviću kojem se vratila nakon što je saznala da ju je suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani.

Crnogorski biznismen ju je sve vreme podržavao, ali je stjuardesa tokom boravka u Beloj kući priznala da još uvek voli supruga Radanovića.

foto: Printscreen

Ali po završetku rijaltija Kockareva je podnela papire za razvod braka, a sada je progovorila i o vezi sa Andrijom.

foto: printScreen Jutjub

Ona je otkrila da li se čula sa njim po izlasku iz rijalitija.

"Pa ništa, ja sam promenila broj, ne znam da li mi se javio, ali njegovi prijatelji su mi poslali poruku, nadam se da sam im uzvratila, ako nisam izvinite", rekla je Kija.

Na pitanje da li će obnoviti romansu, Kija kaže:

"Pa ne, nas dvoje ćemo sigurno ostati prijatelji. Počeli smo u lošem trenutku, to je bila loša podloga za nešto više. U principu da, on je bio uz mene kao prijatelj, a manje-više kao emotivni partner. Imamo lošu podlogu, samim tim jer smo Slobodan i ja još uvek u braku i znam da tu nema budućnosti, ne treba sreća da se gradi na tome", rekla je Kristina u emisiji "Amidži šou".

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KIJA OSVOJILA 50.000 EVRA, A NEMA ZA KARTU: Bivše zadrugarke se skockale za koncert, pa na kapiji doživele neviđeni BLAM! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja