Najnovije vesti

ANA KORAĆ PRIZNALA DA JOJ JE NA ŽURKI PRIŠAO ANABELIN MUŽ, A ONDA JE PROGOVORILA O SLOBI: Da je moj suprug morala bih da ubijem i njega i ljubavnicu!
Foto: Printscreen/Instagram

KIJINA NAJBOLJA DRUGARICA

ANA KORAĆ PRIZNALA DA JOJ JE NA ŽURKI PRIŠAO ANABELIN MUŽ, A ONDA JE PROGOVORILA O SLOBI: Da je moj suprug morala bih da ubijem i njega i ljubavnicu!

Stars

Učesnica rijalitija podelila je utiske o životu u spoljašnjem svetu posle devet meseci izolacije.

Ana Korać je istakla da bi, da je udata, svog supruga ubila kada bi bio kao Sloba Radanović.

 

"Nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem, niti bih mogla da se nosim s tim. Da je moj muž kao Sloba, morala bih da ga ubijem! I njega i njegovu ljubavnicu. Ne bih ja to zaista mogla da gledam i da prihvatim da neko moj ide kod druge u krevet i pored nje spava", kaže Ana i priznaje da i te kako zna da iskoristi muškarce.

"U poslednje vreme ne mogu da se zaljubim i mnogo mi je veliki problem to što su mi muškarci dosadni i što nemam vremena za ljubavni život. Imala sam jednu veliku ljubav, iz te veze sam izašla povređena i od tada se nisam ni za koga vezala. Umem da budem i fatalna po muškarce i nije mi strano da ih iskorišćavam po svojim potrebama. Malo se poigram sa njima, pa napravim pauzu i tako ukrug. Nije to ništa strašno", kaže Ana uz smeh i dodaje da je fatalna bila i po Andreja, supruga Anabele Atijas koji joj se udvarao na finalnoj večeri "Zadruge".

 

"Joj, istina je da mi je na jednoj žurki prišao Andrej da mi nešto kaže, ali nisam ga prepoznala. Tačnije, mislila sam da je to neki moj fan. Ispostavilo se kasnije da je Anabelin suprug. OK je dečko i to što me je gledao ne smatram lošim. To je sve normalno", kaže Ana.

Ana jepričala i o tome da zna da se njeno ime povezuje s prostitucijom, s devojkama sumnjivog morala, ali je takve priče i demantovala.

 

"Nikakve veze sa prostitucijom nemam, mada sam čula da to pričaju o meni. To me ne dotiče i neka oni pričaju, a ja ću da uživam. Kod nas to ide ovako - čim devojka ugradi silikone - ona je ovakva i onakva. Sve te pogrdne priče nastale su upravo onda kada sam ugradila silikone. Ljudi misle da sam cela plastična, a ja sam radila samo nos i grudi. Ni na to se ne obazirem, jer znam ko sam", kaže ona.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

SEKSI MANEKENKA SE SNIMALA NA PLAŽI, KAD SE NADVILA NAD KAMEROM SVE JE ISPALO: Od OVOG snimka muškarci padaju u nesvest! (VIDEO)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...