NIKOLINA PIŠEK O SUPRUGU, ALI I SVOM SEKSEPILU: On je pao na lovu, a ja sam bolje upakovan prosek!
Foto: Dragan Kadić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

NIKOLINA PIŠEK O SUPRUGU, ALI I SVOM SEKSEPILU: On je pao na lovu, a ja sam bolje upakovan prosek!

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek važi za jednu od najseksipilnijih žena na javnoj sceni, ali otkriva da to nije ono što je osvojilo njenog supruga Vidoja Ristovića.

"Pa je na bogatstvo, na lovu. Sponzoruša muška, to je on", rekla je kroz osmeh Nikolina, a potom rekla da o sebi nema visoko mišljenje:

foto: Damir Dervišagić

"Ne mogu reći da mi je lepota u karijeri odmogla, o tome bi sad mogli polemisati. Koliko ko dobro izgleda i šta ja mislim o sebi od dana do dana se to menja. Ja nekako mislim da sam bolje upakovan prosek. Ne mogu reći da mi je odmogao izgled, vi sami sebe smestite u neku nišu, u kojoj koristite adute koje imate. Bilo to znanje matematike ili fizički izgled ili nešto deseto. Kasnije po potrebi možete da izvučete sve, da se pogurate napred u smislu napretka. Ne mislim da fizički izgled može biti hendikep. Naravno događaju se neke neugodnosti, o čemu smo imali prilike dosta čitati po svetskim medijima. Da su žene prvenstveno zbog tog fizičkog izgleda doživaljavale neugodnosti", rekla je Nikolina, misleći na brojne glumice koje su bile žrtve silovatelja u Holivudu.

Ona ima telo ukrašeno tetovažama, a priznala je zbog čega ih nema još i da li ima u planu da ih radi.

foto: Damir Dervišagić

"Planiram, ali od lenjosti, straha i čistog kukavičluka, ne. Onako stalno gledam po tim devojkama, ima sad tako zgodnih tetovaža, na neubičajnim mestima. Onda bih, ali sam kukavica. Sada bih nešto oko noge, nešto tako sam razmišljala, ali sam kukavica", priznaje Pišekova.

Nikolina je nedavno otkrila i zašto se svađa sa mužem.

"Mi se konstantno raspravljamo oko umetnina, ja sklanjam on donosi, vodi se rat za teren ovde, dosta je Una pogodovala meni budući da je za dete koje tek uči da hoda poprilično nezgodna situacija u ovom okruženju", izjavila je.

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI MANEKENKA SE SNIMALA NA PLAŽI, KAD SE NADVILA NAD KAMEROM SVE JE ISPALO: Od OVOG snimka muškarci padaju u nesvest! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track