VENČANJE FILIPA I PRIJE U SLIKAMA: Sve ih je koštalo 400.000 evra, crvenim tepihom prodefilovalo 900 zvanica, torta od 10 spratova, prvi ples...  (FOTO)
Foto: Kurir

Svadba DECENIJE

VENČANJE FILIPA I PRIJE U SLIKAMA: Sve ih je koštalo 400.000 evra, crvenim tepihom prodefilovalo 900 zvanica, torta od 10 spratova, prvi ples... (FOTO)

Stars -
foto: Kurir

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, u koju su se uputili kočijama, a pre svadbenog veselja opet su se vratili u vilu, gde je mladoženja preneo mladu preko praga.

foto: Kurir

Veliko slavlje nastavili su u "Belexpo" centru gde je oko 900 zvanica uživalo u fantastičnoj atmosferi, hrani i piću, a sve ih je koštalo oko 400.000 evra.

foto: Kurir

Sve je bilo podređeno mladencima, a pred kraj im je izneta torta od 10 spratova.

Novopečena gospođa Živojinović otkrila je kakve probleme je imala zbog detalja sa venčanja, a više o tome pronaći ćete u nastavku. Aleksandra je otkrila da joj je veo zadao najveću glavobolju nekoliko dana pre same ceremonije.

1 / 21 Foto: Zorana Jevtić

"Umesto u Srbiju, pošiljka je iz Italije otišla u Memfis, a kako se sve to dogodilo u petak, pred vikend, rekli su nam da veo ne može da stigne u Beograd pre četvrtka, odnosno do dana naše svadbe", otkrila je gospođa Živojinović, koja je ipak bila najsrećnija mlada.

1 / 20 Foto: Kurir

Foto Zorana Jeftić/Marina Lopičić/Vladimir Šporčić/Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJINTIMNIJI TRENUCI KOJE NISTE MOGLI DA VIDITE: Evo šta se dešavalo u Breninoj kući dok su čekali SVADBU VEKA! EMOTIVNO I GRANDIOZNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track