NISU IZLAZILI IZ KUĆE, GAĐALI SU IH JAJIMA, PA SU SE OBRATILI POLICIJI: Evo šta su sve Slobini roditelji preživljavali dok je on bio u rijalitiju!
Foto: Printscreen/Youtube

ŽIVELI BEZ MIRA

NISU IZLAZILI IZ KUĆE, GAĐALI SU IH JAJIMA, PA SU SE OBRATILI POLICIJI: Evo šta su sve Slobini roditelji preživljavali dok je on bio u rijalitiju!

Stars -

Draginja i Dušan Radanović, roditelji Slobe Radanovića, poslednjih meseci ne smeju slobodno da se kreću po Zrenjaninu, zbog čega su morali da angažuju stalnu policijsku zaštitu.

Naime, Draginja i Dušan su zbog ponašanja svog sina, ali i zbog toga što su stali na stranu njegove ljubavnice Lune Đogani, a ne zakonite snaje Kristine Kockar, mesecima dok je trajala "Zadruga" bili na žestokom udaru javnosti.

foto: Printscreen/Youtube

Uvrede, dobacivanja na ulici i preteće poruke u kojima se poziva na linč Slobinih roditelja postale su tmurna svakodnevica te porodice, koja je teško izlazila na kraj sa pritiscima. Međutim, tek kada su se nakon niza incidenata uplašili za vlastitu bezbednost i život, Radanovići su rešili da alarmiraju policiju, otkriva komšija Slobine porodice.

"Otkako je Sloba ušao u "Zadrugu", Draginja i Dušan nemaju mira. Teško im je bilo da gledaju kada su svi počeli da napadaju njihovog sina, jer se pored žive žene zaljubio u drugu. Trpeli su zajedljive komentare na ulici i prodavnici, poneku uvredu tu i tamo, ali ozbiljan problem je nastao tek kada je Draginja ušla. Tada mu je prećutno dala blagoslov da bude sa Lunom, jer mu je rekla da Kija sprema razvod", kaže na početku razgovora prvi komšija Radanovića i dodaje da su već tada počeli da se dešavaju sporadični incidenti.

foto: Printscreen Youtube

"Ljudi koji su pomno pratili "Zadrugu" počeli su da ih zovu i danju i noću i da kritikuju njihovo ponašanje, ali i ponašanje njihovog sina. U prvi mah, Draginja i Dušan su uspevali da se nekako izbore sa tom situacijom, ali ozbiljni problemi su počeli kada je Kristina ušla. Mnogima Kija na početku nije bila simpatična, ali se publika kasnije sažalila na ucveljenu ženu, koju je muž prevario u rijalitiju, a svaku njihovu svađu njegovi roditelji su osetili na svojoj koži. Posle svakog njihovog okršaja u "Zadruzi" Kijini fanovi su zvali Draginju i Dušana i izgovarali im svakakve gadosti. Pretili su im, vređali ih, a stvari su otišle toliko daleko da su počeli da maltretiraju i ostale članove njihove porodice", kaže izvor i objašnjava da se nakon toga situacija donekle smirila, da bi ponovo eskalirala nakon što je Draginja javno podržala Lunu i sinu poručila da mu je obezbedila advokata za razvod.

foto: Printscreen

"Tek tada je počeo pravi pakao za Radanoviće, svakodnevno su ih bombardovali sa svih strana. Telefoni nisu prestajali da im zvone, na ulicu su izlazili samo kada su baš morali, a jednom je razularena masa sačekala Draginju ispred kuće i gađala je jajima. Dugo posle toga Draginja nije smela da izađe iz kuće, jer se žena uplašila za svoj život. Njoj je sve to teško palo jer je srčani bolesnik", kaže komšija pevača i objašnjava da su tada Slobini roditelji rešili da stave tačku na torturu koju su mesecima trpeli od rijaliti zaluđenika.

foto: Printscreen

"Obratili su se policiji i tražili su zaštitu, jer su mesecima živeli u strahu od napada. Policija je brzo procenila da im je ugrožena bezbednost i život i po kratkom postupku su dobili zaštitu. Gde god da odu, prati ih policajac, a kada su kod kuće, on stoji u dvorištu i motri na situaciju. Možda ljudima u Zrenjaninu deluje čudno kada Draginju i Dušana vide sa policajcem, ali tako je kako je. Valjda će i ovaj narod jednom zaboraviti na rijaliti i pustiće te napaćene ljude da na miru žive", kaže na kraju razgovora komšija Slobinih roditelja.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja