PIJANI OTAC ME BACAO NA POD! Progovorila ćerka Milića Vukašinovića: Kao dete UPIŠANOG sam ga iznosila iz kafane!
Foto: Privatna Arhiva

Ekskluzivno! Prva ispovest MajE Avdibegović

PIJANI OTAC ME BACAO NA POD! Progovorila ćerka Milića Vukašinovića: Kao dete UPIŠANOG sam ga iznosila iz kafane!

Stars -

Region je nedavno obišla vest da je ćerka Milića Vukašinovića Maja Avdibegović (35) pokušala da se ubije, a u ispovesti za Kurir ona za svoje probleme optužuje oca.

Naslednica nekadašnjeg bubnjara Bijelog dugmeta i frontmena Vatrenog poljupca godinama je ćutala o lošim odnosima s ocem, ali je sada rešila da progovori jer želi da joj padne kamen sa srca. Ona prvi put javno priznaje da je čak dva puta podizala ruku na sebe.

foto: Privatna Arhiva

- Prvi put sam pokušala da se ubijem kad me je otac ostavio zbog Planike Rajković. To je bilo godinama pre droge, kad sam bila dete. Nikada nisam pokušala da izvršim samoubistvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savest. Kao dete sam ga iznosila iz kafana upišanog i ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživela s njim - kaže Maja.

Ona je drugi put pokušala da izvrši samoubistvo 1. juna ove godine, kada je prerezala vene. Tada je pronađena u lokvi krvi, u toaletu u svom stanu. Odmah su alarmirane policija i Hitna pomoć i odvezena je u urgentni blok Opšte bolnice „Abdulah Nakaš“, gde su joj sanirane rane na ručnim zglobovima.

- Mama Vera i ja bile smo gladne danima. Dok sam se sama brinula o njoj nepokretnoj, nisam radila. Milić je stalno kukao da ne može da nam pomogne jer nema para ni za kiriju. Zato on nije platio medicinsku sestru da mamu nosa na rukama na kupanje i pere je - priča rokerova naslednica i nastavlja o detaljima kada je nedavno prerezla vene.

MAJA: Milić je mrtav za mene i moju decu! Žao mi je samo njegove žene Suzane jer je ona predivna žena. I nju će oterati u grob

- Moja mama je godinama konobarisala i izdržavala ga. Kad je pala u postelju, ostavio nas je. Dovela sam joj socijalne radnike i doktore da joj pomognu, njeno je bilo samo da potpiše da ide u dom. Ostala bi joj invalidnina i imala bi prava na negu, ali ona nije htela da potpiše. Tad sam poludela, razbila sam staklo, prerezala ruku, došla je policija, Hitna, pa su me odveli na psihijatriju. Nikada se ne bih ubila dok su mi deca živa i zdrava. To je bilo iz protesta zbog majčine situacije, a tata me je krivio što sam je smestila u dom. Pomračio mi se um, patim od bipolarnog poremećaja, redovno uzimam lekove - rekla je Milićeva ćerka.

Posetili je u Sarajevu... Maja s Milićem i njegovom ženom Suzanom
Posetili je u Sarajevu... Maja s Milićem i njegovom ženom Suzanomfoto: Privatna Arhiva

Ona kaže da njenog oca ne zanimaju ni unuci i da im za rođendan nije poslao ni čokoladu. Rokerova naslednica tvrdi da će se ubuduće ponašati kao da Milić nikada nije postojao u njenom životu.

- Milić Vukašinović je mrtav za mene i moju decu! Neka počiva u miru. Žao mi je samo njegove supruge Suzane jer je ona predivna žena. I nju će oterati u grob - završava Maja.

Pozvali smo Milića, ali je poručio da na ovu priču nema komentar.

Loši odnosi… Pomirenje bilo samo naizgled

VUKAŠINOVIĆ SA ĆERKOM DESET GODINA BIO U SVAĐI

Milić sa Majom nije razgovarao 10 godina, a pomirili su se ove godine u Sarajevu, kada su pomirenje ovekovečili i zajedničkom fotografijom. Odnosi između poznatog muzičara i njegove naslednice počeli su da zahlađuju kada se on razveo od njene majke Vere Vukašinović. Dok je Milić živeo u Bosni, do pred kraj devedesetih, povremeno je viđao ćerku i održavao kontakt s njom, ali to je prestalo kada se preselio u Beograd.

Jedno vreme nisu komunicirali, da bi se posle nekoliko godina pomirili, a onda je pred početak 2008. odnos između oca i ćerke ponovo narušen, jer je samo naizgled bio popravljen.

Oporavak

S PSIHIJATRIJE NA MORE

Nakon što je Maja Avdibegović, za koju je njen otac rekao da je dugogodišnja narkomanka, pokušala da izvrši samoubistvo, završila je na psihijatriji. Tada je bila smeštena u jednu bolnicu u Splitu, gde se lečila neko vreme, da bi zatim otišla na more. Ćerka Milića Vukašinovića navodno ni u razgovoru sa stručnim licima nije želela da otkriva razloge zbog kojih često pada u depresiju i krizu, kao ni o razočaranju u svog oca.

foto: Kurir

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track