ANA IZ ZEMUNA (64) JAVILA SE UŽIVO I IMALA JE PORUKU ZA CELU SRBIJU: Gledali smo mesecima ono što se krije iza 4 ZIDA! Njima treba SVEŠTENIK, PSIHOLOG I SAVETNIK! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

LJUBAVNI TROUGAO DRMA

ANA IZ ZEMUNA (64) JAVILA SE UŽIVO I IMALA JE PORUKU ZA CELU SRBIJU: Gledali smo mesecima ono što se krije iza 4 ZIDA! Njima treba SVEŠTENIK, PSIHOLOG I SAVETNIK! (VIDEO)

Stars -

Kija Kockar, Luna Đogani i Slobodan Radanović je trio koji je podelio Srbiju, vode se ratovi na društvenim mrežama ko je za čiju ljubav, a mnogi gledaoci i posle rijalitija žestoko kritikuju sve što se dešavalo između njih.

Gospođa Ana iz Zemuna (64) javila se u program uživo i poručila da smo mesecima gledali na televiziji ono što treba da se dešava iza četiri zida i podržala brak kao instituciju!

"Pozdravila bih Kristinu i poručila bih joj da je dobila tri nagrade, jednu od produkcije, od gledalaca, ali mi nismo glasali da Kristina dobije prvu nagradu, jer je rekla da nju ne zanima prva nagrada. Ona je rekla da nju ne zanima samo Slobodan, njen muž, ona njega voli. I mi smo glasali da njihova ljubav opstane", rekla je Ana iz Zemuna.

"Za Slobodana, on ima radosti do kraja života. Imam 64 godine i imam neko životnu mudrost. Nego on da sad odmah raširi ruke i da ščepa milom ili silom Kristinu, a ona da se ne opire. Ne dajem savet, nego opciju, jer za svaki problem ima tri rešenja. Kako bi oni meni obajsnili zašto je nama milina kada vidimo njih zajedno. Kada su bili u hotelu i kada Kristinu pitali šta je za nju najveći utisak ostavilo, ona je rekla kada je Sloba izgovorio da bi za nju dao ruku i oko. A ona je rekla da bi ona za njega dala život", rekla je ova gospođa.

foto: Printscreen/Youtube

"Trebalo bi da gostije jedan psiholog, sveštenik i jedan iz bračnog savetovališta. Realan život, onaj koji se održava među četiri zida dešavao se na televiziji, pa mislim stvarno. Luna ima jednu tugu. Samo realne stvari mogu da opstanu, sve što je nerealno ne može. Slobodan i Luna su dobili nerealnu podršku. Kad su ljudu videli da je to nerealno, prešli su na realno da navijaju. Ona ne treba da bude tužna", dala je saver

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track