NE TREBA MI NIKO DA MI KUĆU VODI! MAJKA SLOBE RADANOVIĆA IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Nije mi bitno ko će da ga rodi, samo da imam UNUČE, pa još ovo malo života da proživim...
Foto: Printscreen Youtube

ISKRENA ISPOVEST

NE TREBA MI NIKO DA MI KUĆU VODI! MAJKA SLOBE RADANOVIĆA IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Nije mi bitno ko će da ga rodi, samo da imam UNUČE, pa još ovo malo života da proživim...

Stars -

Draginja Radanović mašta o proširenju porodice! Kako ističe, iako joj je zdravlje loše, kad bi dobila unuče bila bi najsrećnija žena na svetu.

"Nikako sam zdravstveno, hodam sa štapom, noge me toliko bole. Imam problem i sa bubrezima, želucem, doktor me je uplašio kad je rekao da ću možda morati na četvrtu operaciju. Nema šanse, kako bude neka bude, ali pod nož više ne mogu. Samo da doživim da unuče imam. Da se nadam, da čekam da mi dođu na sat-dva da se poigram sa detetom, pa neka ide svako svojoj kući. Ne tražim ja da neko pije kafu sa mnom, da meni pere sudove ili bilo šta. Samo da unuče imam, da mi bude uteha, još ovo malo života da proživim. Nikad ne znaš kad ćeš na onaj svet, odmah se rasplačem kad pričam o tome. Nije mi bitno ko će mi roditi, samo da imam unuče", izjavila je ona.

foto: Printscreen/Youtube

Majka pevača i bivšeg zadrugara uželela se sina, ali ga ne sputava u druženju i poslovnim obavezama koje su ga sustigle odmah po izlasku iz rijalitija.

"Sloba je počeo da radi i ne viđam ga često. Srećna sam što peva ponovo. Nisam ni stigla da pričam sa njim kako treba. Došli su mu prijatelji, dve reči mu nisam rekla. Sa štapom sam išla za njim, do kapije ga ispratila. Željna sam samo da ga gledam, ne mora ni da priča ništa, nek je tu. Željna sam deteta, da ga zagrlim i izljubim. Ja ga ni za šta ne osuđujem, on je moje dete, svoja krv se ne pije, a svoje meso ne jede, što bi rekli", kaže Draginja.

foto: Printscreen/Youtube

S druge strane, ona tvrdi da je Kijin cilj tokom "Zadruge" bio da postane poznata, u čemu joj želi svu sreću sveta.

"Uprljana sam i okaljana, ali ja sam čista duša i pred narodom i bogom se ne bojim. Ja znam ko sam i prvo, moje godine mi ne bi dozvoljavale da nešto bez veze pričam, ali svakome neka bude na čast. Videla sam ja sve ko koga podržava. Kristina je htela da bude poznata i želim joj da dođe do cilja. Želim joj svu sreću ovog sveta, ja nju ne kunem i ne psujem - kaže majka pevača".

Na pitanje da li je u kontaktu sa majkom supruge svog sina, ali i bivše devojke, u jednom dahu rekla je:

"Zašto bih se ja javila Nadici, pa ko je mlađi? Meni da je ona prišla ili da mi je Kristina pružila ruku, ja to ne bih odbila sigurno. Moje dete je prišlo pa se javilo. Nisam se svađala sa Kristininom majkom, nismo se videle ni čule od kada mi je sin ušao u 'Zadrugu'. S Anabelom sam se videla i ljudski popričala. Opet, deca su nam unutra bila zajedno i razgovarale smo o svemu", zaključila je ona.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VODILA JE BORBU SA VETRENJAČAMA: Evo ko je Lunu sve dočekao kući i gde je Sloba (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track