SVI SU PRIČALI O HAPŠENJU NJENOG DEČKA: Odložili su venčanje, a sada je Marina Visković progovorila o UDAJI!
Foto: Dragana Udovičić

SPREMNA

SVI SU PRIČALI O HAPŠENJU NJENOG DEČKA: Odložili su venčanje, a sada je Marina Visković progovorila o UDAJI!

Stars -

Marina Visković važi za jednu od najatraktivnijih žena na estradi, a sada je otkrila neke detalje iz svog privatnog života.

Ona je priznala da je sada spremna da svoju vezu sa dugogodišnjim izabranikom Mirkom Vukovićem kruniše brakom, nakon što je venčanje odložila zbog rada na novom albumu.

"Osećam se kao da sam u braku i zaista nisam devojka kojoj je cilj da samo obuče venčanicu. Pre bih se udala u običnoj beloj haljini i bez šminke nego u raskošnoj venčanici i sa puno teške šminke. Zamišljam da moje venčanje bude opušteno, lep dan bez tenzije. Zato ću i organizovati intimno venčanje kome će prisustvovati samo najbliži prijatelji i kumovi. Jedino bih volela da mi na svadbi peva Adil Maksutović! Bilo bi idelano da mi otpeva pesmu za prvi ples. Nadam se da će se to uskoro i dogoditi", kaže Marina i dodaje da joj je pre venčanja i te kako potreban odmor.

foto: Damir Dervišagić

"Baš sam isrpljena i sada odmaram. Ovo je ključni momenat u mojoj karijeri i sve sam podredila novom albumu. Nisam imala društveni život i jedino me je moj pas opuštao. Kada je reč o albumu, kritike su uglavnom pozitivne. Međutim, moram priznati da nemam ništa ni protiv hejtera. One nevaspitane i nekulturne odmah blokiram, jer ne želim da me takvi ljudi prate na društvenim mrežama", rekla je pevačica koja je bila u centru pažnje kada joj je dečko bio uhapšen, a ubrzo nakon toga i pušten na slobodu.

Ona je otkrila i za koga je navijala u rijalitiju "Zadruga" koji se nedavno završio.

"Miljana je bila moj favorit u "Zadruzi", jer je duhovita. Nije isključeno da ću je pozvati da glumi u nekom od narednih spotova koje budem radila".

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track