LJUBA STANKOVIĆ JE OSEĆAO DA ĆE POBEDITI: Ovako je omiljena Pinkova zvezdica pričala pre finala!
Foto: Damir Dervišagić

SVI GA VOLE

LJUBA STANKOVIĆ JE OSEĆAO DA ĆE POBEDITI: Ovako je omiljena Pinkova zvezdica pričala pre finala!

Stars -

Kroz dečije muzičko takmičenje javnost je upoznala velike mlade talente, od kojih se za prvo mesto borilo deset mališana.

1 / 17 Foto: Damir Dervišagić

Ljuba Stanković (5) je odneo pobedu, a pre proglašenja najboljeg nevino poručio: "Ja sam pobednik" i obrazložio.

foto: Damir Dervišagić

"Svuda me zaustavljaju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobednik. Drago mi je što me vole, ali ja volim najviše da pevam, bez obzira na to ko ima najviše obožavalaca. Svi finalisti sa kojima sam se takmičio su moji drugari i mnogo mi je žao što se takmičenje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako", rekao je Ljuba, a njegov otac Boban otkriva:

foto: Damir Dervišagić

"Ljuba je plakao i juče i danas jer je kraj takmičenja i što neće viđati decu i žiri. Uzbuđen je što poslednji put peva na ovoj velikoj sceni u takmičenju, ali verujte da nam plasman nije bitan koliko nam je drago što je osvojio hiljade, da ne kažem milione ljudi. Svi ga vole, od Jelene, Goce, Milana i svih ostalih u žiriju, preko Saše Kovačevića i brojnih pevača do običnih ljudi. Svima sam zahvalan što mu ukazuju pažnju jer on ovako mali živi za scenu."

foto: Damir Dervišagić

Leontina Vukomanović istakla je da je ovu sezonu obeležilo petogodišnje čudo od deteta.

"Moj najjači utisak u ovoj sezoni je taj što smo imali najmlađeg prijavljenog takmičara, a to je mali Ljuba koji je nas je sve očarao. On nije fascinirao samo mladošću, nego iskonskim talentom, a takođe i spremnošću da napreduje. Bez obzira na to što je ovo jedna od jačih sezona što se tiče pevačkih kvaliteta dece, publiku su naša deca privukla i dečjom nevinošću koju pokazuju dok izvode popularne melodije", rekla je Leontina.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MILJENIK NACIJE LJUBA STANKOVIĆ: Ja sam već zvezda, neću da idem u školu (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track