SLOBA O VEZI SVOJE ŽENE: Moja muka prešla je na Milana
Foto: Filip Plavčić

HIT

SLOBA O VEZI SVOJE ŽENE: Moja muka prešla je na Milana

Stars -

Radanović kaže da Stanković nije tip muškarca kakve Kockarova voli, ali da im u ljubavnom odnosu želi sve najlepše.

Kristina Kija Kockar po izlasku iz rijalitija "Zadruga" smuvala je Milana Stankovića, što je njihovu porodicu i prijatelje potpuno šokiralo.

foto: Damir Dervišagić

Pobednica Pinkovog rijalitija i pevač nedavno su zajedno viđeni u jednom beogradskom restoranu u prisnom odnosu, te svoju zaljubljenost nisu krili od javnosti. Iako su u bašti lokala bili u centru pažnje i glavna meta pogleda, oni se nisu obazirali na to i totalno su se prepustili strastima i emocijama. Iako se nisu ljubili, sve vreme su se grlili i nežno dodirivali.

foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

Milan je, inače, podržavao Kijino učešće u rijalitiju i bio je njen verni fan, a čak je i za medije hvalio njen fizički izgled. Njih dvoje upoznali su Jala Brat i Buba Koreli, koji će Kristini uraditi prvu pesmu. S obzirom na to da bosanski reperi dugo sarađuju sa Stankovićem, oni su umešali svoje prste kako bi ih spojili ljubavno, ali i poslovno.

Kija i Milan nisu se javljali na telefon, ali je zato Kristinin još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović, koji svakog dana treba da potpiše papire za razvod braka, poželeo paru mnogo sreće ako su zaista u vezi.

- Ne verujem u to, verovatno su Kija i Milan pričali o saradnji. Ako zaista jesu u vezi, nek' su mi živi i zdravi. Ne znam da li je moj kolega dečko za nju, ali ja ga inače poznajem kao kul dečka, mada mislim da on nije njen tip. Uopstalom, ko sam ja da bilo šta prognoziram. Ako je nešto više od prijateljstva, želim im sve najbolje. Moja muka prešla je na Milana (smeh). Šalim se malo - rekao je pevač za Kurir i dodao da će svojoj uskoro bivšoj ženi, koju je prevario u rijalitiju s Lunom Đogani, uvek biti na raspolaganju šta god joj sutra bude zatrebalo u životu.

- Biću uvek tu, ipak smo pet godina bili zajedno, a to nije malo. Svako ima pravo na svoj život i meni je zaista drago da je srećna - rekao je Sloba.

foto: Printscreen Youtube

Napredovao

Posle rijalitija cena nastupa 3.500 evra

Slobi se bar kada je o finansijama reč isplatilo učešće u "Zadruzi". Pevač je pre rijalitija zarađivao oko 400 evra po nastupu, a po izlasku cena mu je skočila čak na 3.500 evra. Dok je boravio u Šimanovcima, njegov menadžer Goran Lekić zakazivao mu je nastupe na koje je krenuo odmah po povratku u spoljni svet. Vlasnici klubova jedva su dočekali da im Radanović peva jer su svesni da za sobom dovodi brojne fanove koji su ga pratili tokom rijalitija.

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TEZGARI PO DIJASPORI: Kija dobila 2.000 evra da se pojavi u diskoteci! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track