TURNEJa

KLUB GOREO DOK JE KIJA IMALA SVOJ PRVI NASTUP, SVI SKANDIRALI NJENO IME: Za to vreme njen muž bio je u društvu OVE atraktivne plavuše! (VIDEO)

Stars -

Kija Kockar je imala svoj prvi nastup po izlasku iz "Zadruge", a iako je najavila da to neće biti muzički nastup ona se ipak latila mikrofona.

foto: Printscreen Instagram

Kija se kao specijalna gošća pojavila na nastupu Bore Santane u jednom klubu u Ofenbahu, gde je sinoć otpevala nekoliko pesama.

Među njima je bila u numera "Dobrodošao u klub", kojom se predstavila na poslednjoj "Zadrugoviziji", a tokom izvođenja ove pesme publika u čitavom klubu je skandirala njeno ime i uglas pevala sa pobednicom "Zadruge".

U isto vreme, Kijin još uvek zakoniti muž Sloba Radanović nastupao je zajedno sa Teodorom Džehverović u Austriji, i dok je Sloba proteklog vikenda već imao dva nastupa, plavokosoj pevačici ovo je bilo prvo druženje sa publikom nakon izlaska iz "Zadruge".

foto: Printscreen Instagram

Teodora i Sloba izvodili su kako svoje pesme, tako i mnoge popularne hitove drugih izvođača, a kako je bilo na njihovom nastupu pogledajte i na snimcima koji slede.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track