Borba

NATAŠA SPREMNA ZA SUTRAŠNJE SUĐENJE: Treba preživeti ove dane!

Stars -

Nataša Bekvalac poslednjih nedelja nastupala je širom Srbije i regiona i zahvaljujući tome, makar nakratko, zaboravila je na muke i probleme koje ima sa suprugom Lukom Lazukićem, s kojim je sutra očekuje suđenje u Prvom osnovnom sudu zbog optužbe da ju je prebio u aprilu.

foto: Damir Dervišagić

Kako se bližio sutrašnji dan, pevačici je bilo sve teže i nije se ustručavala da to podeli s vernom publikom, makar i kroz pesmu. Na koncertima održanim prethodnih dana izvodila je nekoliko pesama koje verodostojno opisuju njeno trenutno stanje. Jedna od njih je i numera "Isuse", koji izvodi Svetlana Ceca Ražnatović. Ovi stihovi su duboko pogodili Natašu, pa je na koncertu u Inđiji morala dva puta da ih ponovi.

- Isuse, daj mi lavlje srce da preživim dane buduće. Lako će hrabriji od mene, al' moja duša, ne znam kako će - pevala je Bekvalčeva uz podršku mnogobrojnih obožavalaca.

foto: Damir Dervišagić

Gotovo da nije bilo osobe u publici koja nije primetila koliko je Nata bila ganuta dok je pevala ovu pesmu i da upravo ove reči najbolje opisuju kroz kakav stres prolazi dok se priprema za součavanje na sudu sa još uvek zakonitim suprugom.

Podsetimo, njih dvoje sutra će se prvi put sresti u Prvom osnovnom sudu posle dva i po meseca, koliko je prošlo od incidenta. Lazukiću se na teret stavlja da je sredinom aprila krvnički pretukao Natašu u njenom stanu na Dedinju i naneo joj vidljive povrede po telu. Na saslušanju se nisu sreli jer su svoje iskaze davali odvojeno, ali će se sutra naći oči u oči u sudnici.

Ivan Ercegovčević/ foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track