Najnovije vesti

LEPI MIĆA ODLEPIO ZBOG KLEVETA NA RAČUN ĆERKE! Opleo po Anabeli, bez dlake na jeziku: Bivša članice raspale grupe, GOSPOĐO BUKVETINO, BIVŠA PEVAČICE! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

NIJE SE USTEZAO

LEPI MIĆA ODLEPIO ZBOG KLEVETA NA RAČUN ĆERKE! Opleo po Anabeli, bez dlake na jeziku: Bivša članice raspale grupe, GOSPOĐO BUKVETINO, BIVŠA PEVAČICE! (VIDEO)

Stars

Tokom boravka u rijalitiju, Lepi Mića nije krio nezadovoljstvo povodom Luninog stupanja u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem. Zbog toga, kako kaže, doživeo je neprijatnost od Anabele Atijas.

 

"Posebna priča je gospođa Bukva. Ona je za mene bukvetina. Anabela Bukva je bukvetina! Žena koja je na proglašenju pobednika prišla meni napolju i rekla mi: 'Dabogda ti razvlačili crnci ćerku po Americi'. Iskulirao sam, rekao sam: 'Laku noć, prijatno", izjavio je Lepi Mića u emisiji kod Dušica Jakovljević, odgovarajući na pitanja gledalaca.

 

foto: Youtube screenshot

"Tata rijalitija", kako ga često nazivaju, nije se tu zaustavio govoreći o svomj odnosu sa pevačicom.

 

"Da li se ona preziva Đogaj, da li se preziva Bukva, da li se preziva Atijas... ona je jedna klasična bukvetina. Opet kažem, ja tvoje dete neću vređati nikad u životu, ja sam samo tvoje dete komentarisao, šta je ona radila. A moja ćerka je za tebe, gospođo bukvetino, akademski građanin! Anabela je bivša članica raspale grupe, koja ne postoji. Bivša pevačica neke bivše muzike, koja je prošla. U svemu je bivša. Ona je tamo glumila neku instituciju, vodila svoj privatni rijaliti, vređajući mene na sva zvona, a ja nikada njenu ćerku nisam vređao. Čak sam reako: 'Sine, budeš li poslušala mene i budeš izašla iz ovog trougla, izlaziš odavde pozitivna'. Nije me poslušala, doživela je to što je doživela...", rekao je on.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...