SAPUNICA IZ KALUĐERICE NASTAVLJA SE U ZADRUZI: Ljuba i Aleksandra ponovo sa Čabarkapom!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Pančić

Saznajemo

SAPUNICA IZ KALUĐERICE NASTAVLJA SE U ZADRUZI: Ljuba i Aleksandra ponovo sa Čabarkapom!

Stars -

Prvo pojavljivanje Aleksandra Čabarkape u javnosti posle izlaska iz zatvora moglo bi da bude u "Zadruzi 2", i to u društvu bivše ljubavnice Aleksandre Subotić i njene majke Ljube Pantović, za koju tvrdi da su bili u vezi, saznaje Kurir.

Ovim bi, ukoliko producenti ugovore njihovo učešće, bila nastavljena saga iz Kaluđerice koja, sa kraćim prekidima, traje pet godina. Prema rečima našeg izvora sa Pink televizije, Čabarkapa u početku pregovora nije bio oduševljen idejom da učestvuje u rijalitiju koji bi, sasvim sigurno, pokrenuo stare, nedovršene sukobe s porodicom Subotić, ali vremenom sve više popušta i menja mišljenje.

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

- Što se tiče honorara, on je odličan. Niko im neće platiti više od nas, i Ljuba, Aleksandra i Aleksandar će sigurno biti zadovoljni finansijskom ponudom. Jedino je Čabarkapa taj koji predstavlja kočnicu za realizaciju našeg plana, ali i to će se, nadamo se, promeniti. Verujemo da će on pristati da se nađe u "Zadruzi 2", koja startuje u septembru. Plan nam je da za početak uđu njih troje, a onda da u igru ubacimo i Aleksandrinog dečka Davida Dragojevića - kaže naš sagovornik.

Aleksandra i Ljuba juče nisu bile dostupne za komentar, dok nam Čabarkapa nije odgovorio na poruku koju smo mu poslali.

Podsetimo, javnost je prvo upoznala Pantovićevu kao učesnicu "Farme" tokom 2013. godine. Predstavila se kao uspešna bodi-bilderka, veliki borac za pravdu, majka dve ćerke, čiji je bivši suprug Karađorđe Subotić (u tom periodu bio je u zatvoru, prim. aut.), momak sa beogradskog asfalta iz devedesetih godina. Dok se Ljuba borila u rijalitiju, napolju se odigravala prava drama.

Njena, tada maloletna, ćerka Aleksandra ostala je u drugom stanju sa Čabarkapom, koji je tvrdio da je Ljubin dečko, a kome je ćerku ostavila da se brine o njoj, a ubrzo su njih dvoje počeli da žive zajedno, iako je on već bio oženjen. Pred sam porođaj, policajci su uhapsili Aleksandra zbog iznude i pokušaja ubistva, dok je brigu o maloletnoj Subotićki preuzela majka Ljuba.

Sve do 2016. nije bilo mnogo vesti iz zaraćenih porodica iz Kaluđerice, a onda su Pantovićeva i njena ćerka ušle u rijaliti "Parovi" i haos je počeo ponovo. Njima se kasnije pridružio i Ljubin bivši dever Srboljub, s kojim ona nije u dobrim odnosima, dok se Čabarkapa redovno javljao pismima iz zatvora. Po završetku rijalitija, majka i ćerka posvađale su se na sva zvona i biće vrlo zanimljivo kako će pred kamerama izgledati susret tri zaraćene strane.

Ne može bez rijalitija Miljana stiže s bebom i Ivanom

Miljana Kulić, kako stvari stoje, ponovo će ući u "Zadrugu", ali ovoga puta s bebom. Ona je ugovorila sve uslove pod kojima će biti jedna od učesnica, a njen sin, kojeg treba da rodi u avgustu, imaće potpunu negu. Ono što je još zanimljivije, producenti planiraju da u nekom trenutku uvedu i oca Kulićkinog deteta, Ivana Marinkovića. I Miki Đuričić će biti deo "Zadruge 2", ali ovoga puta ne kao rijaliti grač već kao jedan od voditelja.

Ivan Ercegovčević/ fofo: Nemanja Pančić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SLOBI ĆE POZLITI KAD VIDI: Luna je napustila Srbiju, a evo s kojim muškarcem se ludo provodi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track