Najnovije vesti

POSLE ZADRUGE UROŠ BRINE O NJOJ: Žiža se ne odvaja od unuka!
Foto: Kurir

Paparaco

POSLE ZADRUGE UROŠ BRINE O NJOJ: Žiža se ne odvaja od unuka!

Stars

Žiža Stojanović potpuno se povukla iz javnog života po izlasku iz "Zadruge", gde je bila jedna od najzanimljivijih učesnika.

 

foto: Kurir

Slavna glumica dane provodi u kraju u kom živi već decenijama, na Dorćolu pored Dunava, a redovno je obilazi unuk Uroš, o kojem je često govorila u Pinkovom rijalitiju. Pre nekoliko dana njih dvoje smo sreli u popodnevnoj šetnji u centru grada i jedva smo prepoznali glumicu, koja se potrudila da zamaskira lice od radoznalih pogleda.

 

foto: Kurir

Izgleda da Žiži ne prija popularnost koju je stekla učešćem u "Zadruzi" i da zbog toga ne skida velike tamne naočare, čak ni kada uđe u apoteku da kupi lekove.

 

foto: Kurir

Stojanovićeva se prvi put u javnosti pojavila na finalu rijalitija, kada je i otkrila da je već duže vreme u emotivnoj vezi i da joj partner uskoro dolazi iz Pariza.


- Ne mogu da se naodmaram i naspavam. U "Zadruzi" je bilo lepo, ali i naporno. Nije to nimalo lako. Ne osećam se usamljeno jer imam unuke. Ne fale mi zadrugari jer sam se umorila od gužve. Imam i moje dve prijateljice, a čovek mi je u Parizu. Moj prijatelj Moma, koji živi u Parizu. Bio je sprečen da me dočeka po izlasku iz rijalitija, ali će doći u julu - rekla Žiža.


Ivan Ercegovčević/ foto: Kurir

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...