ZNAO KIJU I SLOBU PRE RIJALITIJA! LEPI MIĆA OTKRIVA: Čim je došla shvatio sam NJENE NAMERE, ali OVO nije uradila! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

IMAJU DOSTA ZAJEDNIČKIH PRIJATELJA

ZNAO KIJU I SLOBU PRE RIJALITIJA! LEPI MIĆA OTKRIVA: Čim je došla shvatio sam NJENE NAMERE, ali OVO nije uradila! (VIDEO)

Stars -

Lepi Mića otkrio je da je znao Kristinu Kiju Kockar i Slobu Radanovića i pre "Zadruge"! Godinama unazad, nije znao kako funkcioniše njihov brak, ali je i te kako imao komentar na Kijin ulazak u rijaliti. Naime, po njegovom mišljenju, postoji stvar koju je pobednica trebalo da uradi, ali nije.

"Pre četiri, pet godina u Knez Mihajlovoj sam sreo Kiju i Slobodana. On je zamolio da se slika sa mnom. Kija nas je slikala. Slobodan i ja imamo dosta zajedničkih prijatelja. Ja sam njih odranije znao, ali privatno ih nisam poznavao. Kija kada je ušla u Zadrugu, kada sam shvatio njenu nameru. Zašto kada je prvi put ušla u Zadrugu, nije otišla sa koferom u krevet kod svog muža i kaže Luni: 'Mrš iz mog kreveta', a ona to nije uradila", ispričao je Dušici Jakovljević u emisiji Lepi Mića.

Takođe, on je istakao kako Kija nije trebalo da se upusti u vezu van braka, sa Andrijom Lazovićem, bez obzira na to kakvi su je problemi mučili na tom polju.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track