NJEN LJUBAVNI ŽIVOT SVE ZANIMA: A sada je Katarina Grujić progovorila o NEPRISTOJNIM ponudama! Umem da se odbranim od LUDAKA!
Foto: Vladimir Šporčić

ISKRENO

NJEN LJUBAVNI ŽIVOT SVE ZANIMA: A sada je Katarina Grujić progovorila o NEPRISTOJNIM ponudama! Umem da se odbranim od LUDAKA!

Stars -

Katarina Grujić važi za jednu od popularnijih pevačica na našoj estradi, a njen ljubavni život intrigira javnost.

Ona je otkrila da je imala iskustva sa nepristojnim ponudama, kao i da li joj se udvaraju žene.

Smatraš li da si zavisna od društvenih mreža?

"Zar nismo pomalo svi zavisni od njih? Današnjica nam je donela niz stvari bez kojih ne možemo, a među primarnim je svako telefon s brzim internetom. Možda često i nemamo svest koliko smo navučeni, ali malo je kasno da se to menja. Društvene mreže volim i kao što se zna, vrlo sam aktivan korisnik. U tome ne vidim ništa loše".

foto: Damir Dervišagić

Da li si ikada imala neprijatne ponude od fanova?

"Verujem da svaka javna ličnost ima nepristojne ponude. Loše je što smo dozvolili da je to postalo normalno. To ipak nije normalno i javne ličnosti nisu dovoljno zaštićene od poremećenih osoba. Ipak, valjda su shvatili koji sam fazon i ne doživljavam nešto zbog čega bih se ne znam koliko zabrinula. Umem ja da se odbranim od ludaka".

Da li ti se udvaraju žene?

"Današnje žene su neposrednije od muškaraca, hrabrije, opuštenije. Pre će da vam priđe žena i udeli vam kompliment, pozvati vas na piće, nego muškarci. Udvarale su mi se žene, ali ja na sve to gledam kao šalu. Čak mi bude i simpatično".

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Alo/Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KATARINA GRUJIĆ POBEGLA IZ SRBIJE: Pevačica se snimala i isturila ogromne grudi, a evo gde je otputovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track