VODI RAČUNA

TAMARU ĐURIĆ UMALO UBILA ZADNJICA: Dala brdo para za guzu ala Kim Kardašijan, a onda keširala 10.000 EVRA da joj promene krv i spasu život! (VIDEO)

Stars -

Tamara Đurić, koja je zamalo glavom platila ugradnju akvafilera u zadnjicu, zbog čega je bila podvrguta teškoj operaciji, rešila je da svoje zdravlje više ne prepušta slučaju.

Naime, Đurićeva se nedavno podvrgla tretmanu zamene krvi kako bi se potpuno regenerisala i popravila opšte stanje svog organizma.

- Pre više od godinu dana, Tamara je doživela ozbiljnu traumu kada zamalo nije umrla zbog filera koji su se izlili u njenom telu i izazvali tešku infekciju. Situacija je bila dramatična i njeno zdravlje bilo je ozbiljno ugroženo, a lekari su se nedeljama borili da joj sačuvaju život. Nakon što su uspeli da se izbore sa infekcijom, lekari su Tamari prepisali strogo mirovanje i posavetovali je da se ubuduće uzdrži od estetskih korekcija. Međutim, Tamara se nije dugo pridržavala saveta lekara, jer joj je fizički izgled veoma važan - kaže naš izvor i objašnjava da je Đurićeva nakon nekoliko meseci mirovanja rešila da vežbanjem liniju dovede do savršenstva.

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89) дана

- Relativno brzo se vratila u teretanu i počela da vežba punom parom. Međutim, ubrzo je primetila da se brzo zamara i da ne može da izdrži intenzivni tempo treninga, a na sve načine je pokušavala da povrati energiju. Promenila je način ishrane, a odustala je i od noćnog i nezdravog života, ali nikako nije mogla da pobedi konstantan osećaj iscrpljenosti i izmorenosti. Bukvalno, bio joj je neophodan tretman kojim bi regenerisala ceo organizam, a jedan prijatelj joj je dao savet da promeni krv - kaže naš izvor i dodaje:

- Tek kada je od lekara dobila zeleno svetlo da se podvrgne tretmanu, Tamara je donela odluku da zameni krv. Otišla je u jednu privatnu kliniku u Beogradu, koja je specijalizovana za ovaj tretman, a tamo su lekari njenu krv zamenili mlađom i svežijom. Nestali su umor i iscrpljenost, a Tamara se osećala preporođenom. Gotovo mesec dana, četiri puta nedeljno, Tamara je išla da menja krv, a svaka poseta klinici ju je koštala 600 evra. Lako je izračunati koliko je zapravo platila novu krv - zaključuje naš izvor.

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89) дана

- Zbog novog načina života, koji podrazumeva treninge, zdravu ishranu i uopšte zdrav život, po drugi put sam rešila da malo osvežim svoj organizam zbog svega što mi se desilo. Sada se osećam zdravije i puna sam snage - rekla je Tamara.

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89) дана

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track