Najnovije vesti

VERICA RAKOČEVIĆ ZAPUŠILA USTA DUŠEBRIŽNICIMA KOJI PLJUJU NJEN BRAK SA 35 GODINA MLAĐIM: Nenormalni brakovi su oni gde on nju vara, a ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torbu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Odgovorila im

VERICA RAKOČEVIĆ ZAPUŠILA USTA DUŠEBRIŽNICIMA KOJI PLJUJU NJEN BRAK SA 35 GODINA MLAĐIM: Nenormalni brakovi su oni gde on nju vara, a ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torbu!

Stars

Kreatorka Verica Rakočević (70) i kompozitor Veljko Kuzmančević (35) ove godine slave pet godina ljubavi, koja ne prestaje da iznenađuje domaću javnost.

Verica je rekla da ne vidi ništa neobično u svojoj romansi sa dvostruko mlađim muzičarem i rekla šta je za nju "nenormalan" brak.

"Razumem ja da je mnogima neobična naša veza, ali po meni, mnogo su nenormalniji brakovi gde su supružnici istih godina, on nju vara na svakom koraku, a ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torbu. Ponekad me na trenutak pogode zlonamerni komentari koji obično glase da je on sa mnom iz materijalnih razloga, a ja sa njim zbog onoga za čime žene žude, što je apsolutna neistina. Ako ću nahraniti nečiji ego, reći ću da naš brak nije idealan, baš kao što nije nijedan drugi, jer nam je situacija takva da zahteva mnogo više kompromisa," rekla je ona.

ADRENALIN SKAČE! VERICA RAKOČEVIĆ SA VELIKIM PONOSOM OTKRILA: E, ovo je brak pun strasti i uživanja! (FOTO)

"Jedina teška stvar u našem odnosu je ta što Veljko sa mnom ne može da ima decu, ali ne bih rekla da je to njegova žrtva, već izbor koji je trenutni i možda se i promeni. Ali koliko je to otežavajuće, u isto vreme je i olakšanje, jer smo lišeni svađa i koškanja koje bismo možda imali oko dece."

Verica iz prethodnih brakova ima troje odrasle dece, i kaže da je zbog njih bilo logično da sa Kuzmančevićem potpiše predbračni ugovor.

foto: Dragan Kadić

"To je bila logična odluka, s obzirom na veliku razliku u godinama. Iza sebe imam tri i po decenije rada i troje dece, i ugovor je bio civilizovan dogovor između dvoje odraslih ljudi. Sve što sam stekla pre braka pripada meni, Veljko ima svoju imovinu koja nije zanemarljiva, dok je zajedničko ono što smo stekli u braku. To je nama donelo mir, a stali smo na put i čaršijskim nagađanjima", rekla je ona.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Story/Foto Aleksandar Jovanović 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...