BIO JE U VEZI SA TANJOM SAVIĆ, A ONDA SE POVUKAO IZ JAVNOSTI I OŽENIO: Darko Filipović otkriva čemu uči ćerku! Ne bih voleo da bude u rijalitiju
Foto: Dragana Udovičić

uživa u roditeljstvu

BIO JE U VEZI SA TANJOM SAVIĆ, A ONDA SE POVUKAO IZ JAVNOSTI I OŽENIO: Darko Filipović otkriva čemu uči ćerku! Ne bih voleo da bude u rijalitiju

Stars -

Pevač Darko Filipović poznat je kao finalista prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" , a u privatnom životu uživa u braku sa suprugom Jasminom sa kojom ima ćerku Nastju.

"Stalno priređujem neka iznenađenja da li je u pitanju poklončić, putovanje, romanticna veečera, nešto nesvakidanje. Volim da iznenađujem ne samo suprugu vec sve oko mene, moje prijatelje. Možda delujem smireno, ali ja sam veoma zivahan i jedno veliko dete u meni".

Njegova ćerka Nastja je nasledila od oca ljubav prema motorima i scenskom nastupu, pa pevač otkriva gde vozi svoju mezimicu.

:

foto: Printscreen Pink Tv

"Moja ćerka koja ima 6 i po godina, sad će još malo 7, voli najviše da se vozi motorom dok se moja supruga boji motora jer nije sigurna u mene kao iskusnog vozača motocikla, ćerka najviše voli da se vozi sa mnom, jutros sam je odveo u vrtić.

Pevač smatra da je danas mnogo teže vaspitati dete i da je vreme potpuno drugačije nego u vremenu kad je on odrastao.

"Sadašnjica je skroz drugačija od vremena kad sam ja bio student i dete, životne vrednosti su se promenile. Što se tiče odrastanja mog deteta ne bih voleo da bude ni u kakvom rijalitiju. Bolje je da je lepo školujem da li to bilo ovde ili negde inostranstvu i mislim da to školovanje preovladava i svako ko se školuje bolje će proći u životu", rekao je pevač u emisiji "Premijera".

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Foto:Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Šest razloga zbog kojih Zvezda ove godine može više nego prethodne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track