SUZANA MANČIĆ JE PRE 3 DANA STALA NA LUDI KAMEN: O bajkovitom venčanju dugo će se pričati, a sada njena kuma otkriva SVE DETALJE!  ODUŠEVIĆE VAS
Foto: Čitalac kurira

prelepo i emotivno

SUZANA MANČIĆ JE PRE 3 DANA STALA NA LUDI KAMEN: O bajkovitom venčanju dugo će se pričati, a sada njena kuma otkriva SVE DETALJE! ODUŠEVIĆE VAS

Stars -

Suzana Mančić izgovorila je pre tri dana sudbonosno "da" svom dugogodišnjem vereniku Simeonu Ocomokosu, a njena kuma Ioanna je otkrila detalje svadbe.

Grčko - spskom slavlju nisu izostale brojne javne ličnosti, a Suzana je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu doktorku Ioannu Batsialou.

Ioanna je otkrila da je okruženje u kome su Simeon i Suzana izgovorili sudbonosno "da" bilo prelepo.

"Sve je bilo jako lepo i emotivno. Slavlje je upriličeno u etno mestu u Grčkoj koje ima prelepu prirodu. More, ruže, sve je u kamenu, zaista je prelepo", kaže Suzanina kuma.

foto: Instagram

Kentauri Ona je zatim otkrila da za to mesto postoji i posebmna legenda.

"Postoji verovanje da su tu živeli kentauri koji su učili Herkulesa. Baš na toj planini je bila ceremonija. Sa druge strane, to je rodno mesto Rige od Fere, grčkog revolucionara i pesnika, po tome je takođe prepoznatjiv ovaj kraj", kaže nam Ioanna koja je inače specijalista mezoterapije, anti-aging i estetske medicine.

Suze Suzana se nije suzdžala od pokazivanja emocija.

"Crkveno venčanje je počelo u 19 časova, u crkvi Svete Petke. Suzanu su u crkvu dovele ćerke, a mladoženja ju je sačekao. Izgledalo je prelepo, a Suzana je bila jako emotivna u tom trenutku. Rekla je da neće da plače, a suze su joj tekle niz obraze", navodi poznata doktorka.

foto: Čitalac kurira

Večera Suzanina kuma nam je otkrila da je vila u kojoj su večerali imala pogled na Egejsko more.

"Nakon toga smo se veselili u vili koja ima prelep pogled na Egejsko more, nalazi se svega 500 metara od mora. Sve je od kamena, sa puno sveća svuda. Bilo je odlično organizovano, svi su uživali. Tu je bilo oko 70 ljudi na večeri. Mnoge poznate ličnosti i Suzanini prijatelji su se pojavili, Vesna Jugović, Aleksandar lić i mnogi drugi .

foto: Čitalac kurira

Vino iz Srbije

Ioanna je ispričala da su na ovom spektaklu bile pomešane grčka i srpska tradicija.

"Specijalno za ovu priliku je doneto vino iz Srbije. Svirala je srpska i grčka muzika, a bio je i Di- Džej. Sutradan se nastavio skup.

Mančićeva i Ioanna neguju dugogodišnje prijateljstvo.

"Suzana je htela da joj baš ja budem kuma jer znam grčku tradiciju. Ja sam na neki način zaslužna i za venčanje, stalno sam insistirala da se uzmu. Veridba po tradiciji traje od godinu do dve, stalno sam im govorila da treba da idu korak napred, imajuu oni dovoljno godina. To se i desilo, a Suzana je baš mene pitala da budem kuma, što sam sa zadovoljstvom prihvatila", otkriva ona.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Blic/Foto: Čitalac Kurira, Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVAN SNIMAK SA VENČANJA SUZANE MANČIĆ: Gosti se okupili da čestitaju srećnoj mladi! DOČEKANI RAŠIRENIH RUKU (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track