MAMIN SIN

SIN GOCE BOŽINOVSKE JE JEDAN OD NAJPROBLEMATIČNIJIH NA SRPSKOJ SCENI: Mami MALI ŠIJAN zadaje TEŠKE MUKE, ali ovo što su sad ZAJEDNO uradili će vas oduševiti (VIDEO)

Stars -

Pevačica Goca Božinovska uživa da vreme porovodi sa svojom decom, tako je iskoristila lepo vreme i sa sinom Mirkom Šijanom otišla do reke.

?

Објава коју дели Miroslav Šijan (@mirkosijan) дана

Mladi Šijan je na Instagramu objavio fotografiju na kojem se vidi kako je Božinovka upecala šarana, a potom je i spremila ručak za sve.

foto: Printscreen

Pevaćica je veoma osetljiva i na kućne ljubimce, pa je tako nahranila i male kućiće, koje je izgleda majka ostavila.

Podsetimo, Goca je Mirka dobila u braku sa Zoranom Šijanom koji je ubijen 27. novembra 1999. oko 1.30 na uglu ulica Nemanjine i Svetozora Markovića u centru Beograda, dok je sedeo u svom “mercedesu 600“, čekajući zeleno svetlo na semaforu. Istog momenta kad je mercedes stao, pored njega je u drugu traku ušao jedan automobil.

Mirko mami Goci često pravi probleme, voli da se potuče, a čak je bio proteran iz Crne Gore zbog tuče. Mirkoje čak na dan svoje slave priveden zato što se nije pojavljivao na suđenju povodom optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track