ŠTA KAŽU ZVEZDE O ZVEZDAMA: Draganina deca biće uspešni umetnici
Foto: Dragan Kadić

sudbina

ŠTA KAŽU ZVEZDE O ZVEZDAMA: Draganina deca biće uspešni umetnici

Stars -

Poznati astrolog otkrio je detalje iz životnog horoskopa folk pevačice Dragane Mirković, koju opisuje kao izuzetno vrednu, upornu, istrajnu i poštenu ženu, koja se rukovodi motom "red, rad i disciplina".

On ističe da je pevačicina želja za uspehom od malena bila veća od svega i zahvaljujući podršci porodice uspela je da se plasira na vrh estradnog neba. Međutim, otkako se udala za Tonija Bijelića i preselila u Beč, Dragani je ipak porodica postala važnija od karijere.

foto: Damir Dervišagić

- U njenom natalnom horoskopu veoma je naglašena konjunkcija Meseca i Jupitera u znaku Device, što pokazuje veličinu njene duše, ali i zaštitu više sile. Ona je miljenica univerzuma i rođenjem je dobila dar zahvaljujući kojem je uspela da ostvari svoje snove. Veliki je perfekcionista, te se trudi da svaki posao isplanira do najsitnijih detalja. Ne voli da se upušta u bilo koji vid saradnje ukoliko ne postoji detaljno razrađen plan - kaže Velimir i savetuje Draganu da mora povesti računa o kilaži.

- Mesec u Devici

označava njenu veliku pedantnost, tako da porodično gnezdo u kojem živi mora da odiše čistoćom i dobrom energijom. Zagrljaj Meseca i Jupitera doneo joj ogromnu popularnost i bogatstvo, ali i sklonost ka gojaznosti, te joj savetujem da iz ishrane izbaci šećer i brzu hranu. Za nju je svaki post lekovit, tako da joj preporučujem da svake godine posti koliko god može da podnese, ali i da se redovno ispoveda i pričešćuje. U astrološkoj simbolici planeta koja se tiče grla i pesme je Venera. Ona se u pevačicinom horoskopu smestila u znak vatrenog Strelca, što znači da joj u sudbinskom kodu zapisano da peva po celom svetu i da se za njeno ime zna van granica zemlje u kojoj je rođena - otkriva Remić.

On tvrdi da za Draganu i Tonija nema razvoda jer je njihov brak skladniji nego ikada.

- Njen horoskop je takav da se jasno vidi kako će njena deca biti izuzetno uspešna u svetu umetnosti. Zvezde pokazuju da će Dragana i suprug Toni još dugo godina uživati u harmoničnoj bračnoj zajednici. Posmatrajući aktuelne planetarne tranzite, vidim da je Saturn još od kraja 2017. godine u Draganinom znaku Jarca. Pred njom je period u kom će se povući iz javnosti jer je premorena od posla. Preko su joj potrebni mir, tihovanje i uživanje u plodovima svog rada. S vremena na vreme objaviće po neki singl, ali vremenom će težiti ka povlačenju sa muzičke scene - završava astrolog Velimir Remić .

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track