ŽIVOJINOVIĆI IMAJU ŠKOLU RODITELJSTVA: Suprug Aleksandre Prijović došao na NEVEROVATNU ideju!
Foto: Kurir

HIT

ŽIVOJINOVIĆI IMAJU ŠKOLU RODITELJSTVA: Suprug Aleksandre Prijović došao na NEVEROVATNU ideju!

Stars -

Filip Živojinović uči trudnice kako da se ponašaju u toku trudnoće, ali i za vreme i nakon porođaja.

foto: Zorana Jevtić

Suprug Aleksandre Prijović je, kako Kurir saznaje, osnovao prvu onlajn školu za žene koje su u drugom stanju. S obzirom na to da i on sa pevačicom planira proširenje porodice, Aleksandra će takođe biti jedna od polaznica, ali i glavnih promoterki škole.

- Filip je poznat kao neko ko je veoma kreativan. Njegove ideje su originalne i zato je u Americi bio jedan od uspešnijih sportskih agenata. Kada je došao na ideju da osnuje školu za trudnice, u tome su ga podržali roditelji, supruga, ali i prijatelji. On je zapravo suosnivač te škole, koja je ujedno i prva tog tipa u našoj zemlji. Na njegovom sajtu se obrađuju najinteresantnije teme kako bi trudnoća protekla bezbrižno. Njegova ideja je bila da profesionalne, tačne i proverene informacije budu dostupne svakoj trudnici - priča naš izvor. On ističe da je i ministarstvo prepoznalo značaj njegove škole i podržalo projekat.

foto: Zorana Jevtić

- Interesantno je to da su sva predavanja potpuno besplatna. Škola traje mesec dana i u tom periodu je, odmah nakon premijernog emitovanja, sadržaj predavanja dostupan do poslednjeg dana u mesecu. Njegovu školu je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije - kaže naš sagovornik.

Pozvali smo Filipa, ali je on na odmoru u Monte Karlu, pa nije odgovarao na naše pozive.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanšić/ Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track