KULIĆKINI USLOVI ZA ULAZAK U ZADRUGU 2: Miljanina beba dobija apartman i dadilju, a ona 2.000 evra po nedelji! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

SAZNAJEMO

KULIĆKINI USLOVI ZA ULAZAK U ZADRUGU 2: Miljanina beba dobija apartman i dadilju, a ona 2.000 evra po nedelji! (FOTO)

Stars -

Miljana Kulić biće učesnica i druge sezone "Zadruge", i to pod specijalnim uslovima.

foto: Youtube screenshot

S obzirom na to da će u rijaliti doći sa bebom, koju bi trebalo da rodi u avgustu, ona je od Pinka tražila poseban apartman u kojem će boraviti njen sin, dadilju i neograničen budžet, saznaje Kurir.

foto: Printscreen/Youtube

Kontroverzna Nišlijka, koja je u "Parovima" ostala trudna s Ivanom Marinkovićem, odlično se pokazala tokom šest meseci koliko je bila učesnik u Pinkovom rijalitiju. Ona je bila jedna od omiljenih takmičara publike, što su pokazali glasovi i osvojeno peto mesto u finalu. Zbog toga su producenti sa njom započeli pregovore za drugu sezonu, koja počinje u septembru, i kako stvari stoje, dogovor je već postignut. Prema našim saznanjima, Kulićeva je imala dosta zahteva, oni se uglavnom odnose na njenu bebu, koja bi trebalo da se rodi za nekoliko nedelja, i sve će joj biti ispunjeno.

foto: Printscreen/Youtube

- Miljani je najvažnije da sin bude stalno u njenoj blizini. To jesu specifični uslovi, ali moguće je da se oni realizuju. Po zakonu, bebu ne možemo da snimamo, pa će ona zato biti u posebnom apartmanu koji je izdvojen iz rijalitija. Miljana neće smeti da dete unosi u prostorije gde su kamere, ali će ostali učesnici moći da uđu u apartman da vide bebu u određenom vremenskom periodu, naravno, ukoliko to budu želeli. Dok Miljana bude učestvovala u programu i snimanju preko dana, njenog sina čuvaće dadilja. Takođe, članovi porodice Kulić će moći da posete bebu kada god budu želeli - kaže naš izvor.

foto: PrintScreen/Youtube

Što se tiče novca, Miljana je uspela dobro da se obezbedi, pa će u narednoj sezoni "Zadruge" dobijati skoro duplo više para na nedeljnom nivou.

foto: Printscreen/Youtube

- Tražila je da joj honorar bude 2.000 evra nedeljno, bez razmišljanja smo prihvatili. Osim toga, sve što bude potrebno za bebu, troškove će snositi produkcija i za to će biti neograničen budžet. Ono što je za sada nepoznato jeste da li će Miljana moći da uđe od prvog dana u rijaliti jer sve zavisi od toga kada će se poroditi i kako će teći njen oporavak. Ali, svakako, gledaoci neće dugo čekati da se Kulićeva pridruži ostalim takmičarima - rekao je naš sagovornik.

foto: Youtube screenshot

Miljana nije mogla da nam otkrije ništa od onoga što se dogovorila sa produkcijom jer je ugovor obavezuje na tajnost.

- Ništa o tome ne mogu da pričam. Shvatite me - kratko je rekla Nišlijka.

Odlučna Ivanu neće dati da viđa sina

Miljana je odlučna u nameri da ne dozvoli Ivanu da viđa njihovo dete jer, kako je rekla, plaši se za sigurnost bebe s obzirom na to da je Marinković lečeni alkoholičar.

foto: Printscreen

- Nema šanse da bebu ostavim samu sa njim. Može da se desi da ispusti cigaru i zapali nešto, on se lečio od alkohola, ali i dalje pije. Takvi ljudi mogu da budu opasni, neću da rizikujem. Moći će da vidi sina samo ako bude radio alko-test pred mojim očima svaki put pre viđanja deteta - rekla je Kulićeva.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GOGA SEKULIĆ U 41. OSTALA TRUDNA SA 15 GODINA MLAĐIM UROŠEM: Pevačica sad otkrila pol deteta? ODUŠEVLJENE (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track